Zaglavio sam se posle 1.Bossa. Greskom zaginem na onim bodljikavim balvanima odmah posle fajta i sad me vraca na onu galeriju ali vrata su zatvorena,a ja ne mogu da se vratim nazad da ih pokrenem,nema sanse da sidjem dole a da ne zaginem.Zamolio bih ako neko ovo igra i slucajno je dotle stigao,da mi posalje save na mail.Hvala unapred.
Ja sam zavrshio igricu i puna je bugova, jedna vrata se recimo otvorio tek kad sa difficulty smanjio na easy. Daj screenshot, da bih se setio gde je to tachno i mozhda ti pomogao.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
A shto se tiche fix-a, i to treba instalirati, nece zakrpiti sve shto treba, ali ce zakrpiti ono shto je neophodno da bi bilo moguce preci igricu (i josh po neshto).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.