Počeo sam malo da igram za razbibrigu, ali mi je čudno što igra secka na very high(na high je konst. 30), 1280x1024...Jes da je verovatno neoptimizovani console crap i da je fps max 30, ali opet...Jel neko još imao problema? Cfg je GA-790XTA-UD4, Phenom II 955, 4gb DDR3, 5770 1Gb, WD Black.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pa pazi, igra je poprilično zahtevna i pretrpana je efektima. To što stoji na 30 fps nije max nego moraš ugasiti v-sync. Meni je radila sasvim ok i to sa podešavanjima sve na max, do duše na malo jačoj konfiguraciji od tvoje. Pozdrav!
Na very high svima secka na high radi kako treba. Neznam koja je fora stim igrao sam je neko vreme. Prvo sam teo da je skinem odma al posle mi se i svidela. Zanimljiva je jer možeš da igraš snekim na istom kompjuteru. Ovo da svima secka na very high sam zakljucio sa 4870 5770 5770 cf 5850 i gtx 275 grafickim kartama.Ni na jednoj nije telo kako treba na very high. dodatak Proguglao sam po internetu doduše samo malo pa evo link recimo ovaj http://www.gamespot.com/pc/driving/splitsecond/show_msgs.php?topic_id=m-1-54937460&pid=958776 de između ostalog stoji i ovo I Just wanted to put what worked for me out there to help others with this problem, last time I looked around on the forums the only person that got 30 FPS on very high had a i7 920 and 480 GTX SLI. Neznam koje drajvere imaš i dal se sa novim drajverima nešto promenilo. To je to pozdrav!
Nije meni na 5750 Crossfire radilno na Very High....
Inace je Very High samo dodat AA na High, detalji su isti, jedino su ivice ispeglane sa AA.
:: Pa pazi, igra je poprilično zahtevna i pretrpana je efektima. To što stoji na 30 fps nije max nego moraš ugasiti v-sync. Meni je radila sasvim ok i to sa podešavanjima sve na max, do duše na malo jačoj konfiguraciji od tvoje. Pozdrav!
Premalo FPS-a. Meni radi fino, probao sam. Samo sto je igra krsina.
:: Počeo sam malo da igram za razbibrigu, ali mi je čudno što igra secka na very high(na high je konst. 30), 1280x1024...Jes da je verovatno neoptimizovani console crap i da je fps max 30, ali opet...Jel neko još imao problema? Cfg je GA-790XTA-UD4, Phenom II 955, 4gb DDR3, 5770 1Gb, WD Black... :: Fiat iustitia, et pereat mundus ::
zato što je drugačija od vožnji koje sam ranije igrao. Igrao sam je na High, ali sam morao da vratim 10.6 katalist sa kojim nije bilo kočenja, iako je sa oba drajvera maksimalan broj frejmova bio 30. Jebale ih konzole i loše portovanje na PC.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.