zamolio bi igrace koji su igrali ovu igru da mi kazu koji su sve delovi igre izlazili posle ovog dela odnosno F.E.A.R znam da ima FEAR project origin tako nesto,pa me sad interesuje dal ima neki deo izmedju toga i posle toga.igrao sam prvi deo davno pa bih hteo nastaviti po redu da je odigram do kraja.hvala unapred
Odigrao sam sve od FEAR-a, fantasticna igra. Slobodno preskoci sve sto je izlazilo izmedju prvog i drugog dela, zato sto to uopste ne potpisuje studio koji je radio i originalnu igru(Monolith), fizika i igrivost su nula, prava sramota, mislim da se jedan od tih surogata zove Perseus Mandate i mislim da ih ima dva-tri. Lepo sad krenes-nastavis sa F.E.A.R. 2 Project Origin, pa potom toga odigras F.E.A.R. 2 Reborn expanziju i to ti je to, do 3. dela koji ce uskoro. .)
fear project vec imam instaliran pa kad smo vec tu interesuje me kako da namestim da mi bude full slika da nema oni crni traka kao u filmu.igram na 1680*1050 res. 16:10
ekspanzije za prvi deo redom idu, F.E.A.R. Extraction Point pa Perseus Mandate, mada nisu toliko povezane sto se price tice mogu da se igraju kojim god hoces redom .
I vredi odigrati te dodatke bez obzira sto ih nije raido Monolith dosta su dobri ! Nije tacno ovo za igrivost i fiziku, engine je isti kao u prvom delu i mehanika same igre ! NAravno losiji su od prvog dela sto se dizajna nivoa tice i price ali dobro vredi odigrati.
Posle imas FEAR 2 i FEAR 2 Reborn (jako kratak ali ima akcije :)). Znaci zadnje sto je izaslo je FEAR 2 REborn.
Te trake imas jer je igra radjena za 16:9 (720p, 1080p)odnosno konzole a tvoj monitor je 16:10.....
:: ekspanzije za prvi deo redom idu, F.E.A.R. Extraction Point pa Perseus Mandate, mada nisu toliko povezane sto se price tice mogu da se igraju kojim god hoces redom :: :: I vredi odigrati te dodatke bez obzira sto ih nije raio Monolith jako su dobri :: :: Posle imas FEAR 2 i FEAR 2 Reborn (jako kratak ali ima akcije :)). Znaci zadnje sto je izaslo je FEAR 2 REborn :: :: Te trake imas jer je igra radjena za 16:9 (720p, 1080p)odnosno konzole a tvoj monitor je 16:10.... :: :: :: aha.a nepostoji nesto sto moze izmeniti da te trake nestanu neki patch ili sl.u svakom slucaju hvala
Izvini, ali moram da prokomentarisem, Extraction Point koliko toliko je OK i moze da se odigra, kao sto si rekao price nisu povezane i apsolutno nema veze sa pricom u glavnom FEAR-u. A sto se tice Perseus Mandate, izvini, ali to je takav shit da je to neopisivo, fizika je smesna, igraci trckaraju po ekranu, otprilike kao da se igra Counter, pa igrivost je nula ako se napravi poredjenje sa originalnom igrom, jedino ako ti nisi primetio to.
:: ekspanzije za prvi deo redom idu, F.E.A.R. Extraction Point pa Perseus Mandate, mada nisu toliko povezane sto se price tice mogu da se igraju kojim god hoces redom :: :: I vredi odigrati te dodatke bez obzira sto ih nije raido Monolith dosta su dobri ! Nije tacno ovo za igrivost i fiziku, engine je isti kao u prvom delu i mehanika same igre ! NAravno losiji su od prvog dela sto se dizajna nivoa tice i price ali dobro vredi odigrati :: :: Posle imas FEAR 2 i FEAR 2 Reborn (jako kratak ali ima akcije :)). Znaci zadnje sto je izaslo je FEAR 2 REborn :: :: Te trake imas jer je igra radjena za 16:9 (720p, 1080p)odnosno konzole a tvoj monitor je 16:10.... :: :: ::
Pa ako si u igri namestio rezoluciju u 1680 1050 razmer 16:10 onda ne sme da bude linija, ja se ne secam da sam u toj igri imao problem da namestim rezoluciju.
@thebear Ja do sad nisam naisao na igru koja je radjena samo u 16:9
:: :: :: fear project vec imam instaliran pa kad smo vec tu interesuje me kako da namestim da mi bude full slika da nema oni crni traka kao u filmu.igram na 1680*1050 res. 16:10
Naravno da nije nova igra, `expanzija` je, ali expanzija kao da smo ti i ja napravili neki nas engine i odradili igru, dakle Monolith nit je odobrio ovo nit potpisuje, cak sta vise procitao sam text prosle godine kako je lik iz Monolith-a objasnio da oni ama bas nemaju ikakve veze sa tim expanzijama i da ih uopste ne treba uzimati zdravo za gotovo kao da su to zvanicne expanzije njihove originalne igre. No sta je tu je, o ukusima bi mogli do sutra da raspravljamo, meni se to ne svidja, posle dva minuta igranja Perseus Mandate pao je uninstall. .)
Drugi `oficijelni`, zvanicni deo je vrhunski odradjen, nema sta, kao sto si rekao i expanzija drugog je vrhunska, kratka ali dosta akcije.
:: to za kretanje jer je engine isti kao u prvom delu, nije to neka nova igra to je ekspanzija :: :: ::
:: :: :: fear project vec imam instaliran pa kad smo vec tu interesuje me kako da namestim da mi bude full slika da nema oni crni traka kao u filmu.igram na 1680*1050 res. 16:10
:: Koji monitor imas :: :: :: :: :: :: :: :: fear project vec imam instaliran pa kad smo vec tu interesuje me kako da namestim da mi bude full slika da nema oni crni traka kao u filmu.igram na 1680*1050 res. 16:10
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.