guglao ja nešto, međutim, nisam mogo se odlučim šta da skinem.. jel ima neko neku informaciju koji je najvaljaniji? prvenstveno emulator za PC, a s obzirom da PSP nije neki hardverski vrhunac, ako ima i neki emulator za WinMo, Android i tako.. za slučaj da se neko pita, oću da odigram sve delove assassins creed - a, a ima bloodlines za PSP, pa ono kao.. :-)
Ima emulator za windows PCSP koji je još u ranijim fazama razvoja, oće da prikaže poneku igru ali još ne može da se igra komotno, tek je na verziji 0.3, strpljenje je majka dobijanja stvari za dž.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Eto nabasao negde i taman da napravim novu temu kad se setim da je neko nekad tražio i da sam mu rekao da nema još. Često nepravedno zapostavljani search je odradio ostatak posla.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
al kakav si ti slon!! (ona fora `slon nikad ne zaboravlja`...) pa ja koji sam autor teme pa ne znam ni da postoji, ovaj pobnik se setio da je neko nekad.. PRE DEVET MESECI!! eeeeej bre
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.