Svaki link koji sam nasao uz google, ni jedan ne radi... Jedino da ako neko ima to na kompu, odradi upload pa da skines... Ili mozda neke torrente da pregledas... Ako nadjem, ja javljam, al za sada, nista...
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Onda zaustavi torent i ubaci taj svoj oštećeni iso fajl tamo gde je počeo da skida i daj mu ime koji je taj započeti imao. Onda opet startuj utorrent i idi na force recheck. Najverovatnije će da mu ostane par procenata za skidanje a ostalo će da prepozna.
Čuveni metod `cuckoo`s egg`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ekstraktuj winrarom iz tih fajlova ali čekiraj u njemu keep broken files i dobićeš oštećen iso. Onda kreni da skidaš neki reloaded iso preko torenta gde ima iso iz komada, recimo ova :: http://dl.btjunkie.org/torrent/Batman-Arkham-Asylum-RELOADED377651118767-018/2052a74f95b0162df7093801b4badbb66da1e1f8e484/download.torren :: :: Onda zaustavi torent i ubaci taj svoj oštećeni iso fajl tamo gde je počeo da skida i daj mu ime koji je taj započeti imao. Onda opet startuj utorrent i idi na force recheck. Najverovatnije će da mu ostane par procenata za skidanje a ostalo će da prepozna :: :: Čuveni metod `cuckoo`s egg :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
P.S: Inace doista odlicna solucija za redown Raicu!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Izgubio sam te kod keep broken files : :: Ja tu opciju nigde u RAR-u ne vidim :: :: @ Zema:nema na rapidu nista,meni treba varijanta sa 43 rar-a i 190MB delovim :: :: Hvala svima za trud, a ti Raicu explicame por favour :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ekstraktuj winrarom iz tih fajlova ali čekiraj u njemu keep broken files i dobićeš oštećen iso. Onda kreni da skidaš neki reloaded iso preko torenta gde ima iso iz komada, recimo ova :: :: http://dl.btjunkie.org/torrent/Batman-Arkham-Asylum-RELOADED377651118767-018/2052a74f95b0162df7093801b4badbb66da1e1f8e484/download.torren :: :: :: :: Onda zaustavi torent i ubaci taj svoj oštećeni iso fajl tamo gde je počeo da skida i daj mu ime koji je taj započeti imao. Onda opet startuj utorrent i idi na force recheck. Najverovatnije će da mu ostane par procenata za skidanje a ostalo će da prepozna :: :: :: :: Čuveni metod `cuckoo`s egg :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
Probaj, Ish, nema šta da izgubiš, onih tvojih delova nigde nema, svuda kaže: `Ova datoteka je ili uklonjena zbog tužbi autorskih prava ili je izbrisana od strane natovarivača`
E sad šta li im to dođe taj `Natovarivač`, meni zvuči jako bezobrazno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.