U pitanju je mala modifikacija koja promeni camera pitch da bude nešto bliže zemlji, problem sa regularnim podešavanjima je bio što pogled postaje vertikalniji kad se kamera udaljuje tako da se ne postigne bog zna šta - uglavnom jako nezgodno ako se igra sa likom koji se oslanja na borbu iz daljine, dok prdneš već ti zlotvori grickaju nožne prstiće, što nikako ne valja.
Još jedan primer kako loša kamera upropasti stvar (ko da NWN2 nije bio dosta), totalno drugačiji osećaj.
Khm, fix dakle
U Application data/Ascaron Entetainment/Sacred 2 nalazi se options.txt, njega ne diramo. Napravi se fajl optionsCustom.txt i u njega zalepi ovo:
Ja nemam živaca da je igram. Skinuo sam je juče prvi put (koja slučajnost), i skinuo sam dodatak, ali igra neće da radi sa physXom, tj imam jedno 5-10 fps-a... __________________ Scourge of PCBerza
Jebiga, sranje neoptimizovano, kolko sam čuo na najjačim podešavanjima treba ti gtx285 + 8800gt za fiziku da bi imao 30-tak fps. Bez AA ide bolje ali svejedno nije sjajno.
Mislim nije ni čudo jer su podršku za fiziku tek naknadno ubacili.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Koji trip... Pustio sam onaj Nvidia Fluids demo i vidim da mi ne detektuje ni on HW physX. I pustim ja GPU-Z kad ono, nemam physX iako je u Nvidia Control panelu štikliran.
Uninstaliram ja physX i reinstaliram ga i gle čuda, sve radi...
Sacred 2 sad u 1920x1080, 2xAA, sve na high plus Elite texture pack + physX imam oko 75 fpsa...
Probaću baš igru, sad me i zanima, jer koliko se sećam, pojavila se nešto kad i Titan Quest, a i dan danas još nema takvog action rpg-a kao TQ... Čekam Diablo III...
Koliko vidim, Nvidia je dosta optimizovala physX na Fermiu, pošto mnogo bolje rade aplikacije nego ranije na GTX275 i GTX280 kad sam imao...
BTW, čemu služe totemi? __________________ Scourge of PCBerza
Onda ispada da utegoše physx, sad ti je sasvim dobro. Igra nije loša, drugačija je malo od standardne arpg formule, nije linearna a mapa je veća nego u oblivionu. Najbolje kad imaš s kim da je igraš preko neta, tunngle radi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ma ispadaju neki totemi i neki rune-ovi mali koje kao iskoristiš, ali nisam mnogo obraćao pažnju...
Deluje mi ok igra, jedno me smara što za pola sata igranja je zabola već 2 puta, pa sam morao neke delove opet da igram... __________________ Scourge of PCBerza
Stavio si 2.40 peč na običan sacred pa onda na to expansion pa onda 2.65 peč i krek ili si išao drugačije?
U početku je bilo bagova kolko oćeš, i sa 2.40 je znala da često zabode ali s ekspanzijom i ovim zadnjim pečom radi ko stena, nije mi se desilo dosad da napravi problem.
Relikvije stavljaš u donji levi ćošak kao dodatni armor protiv elemenata, zato i ima četir segmenta od po tri komada, stavljaš po tri iste rune pa ih šaltaš kad naiđu protivnici koji osobito vole taj element. Kad pređeš preko protivnika vidiš mu health i dva horizontalna bara iznad i ispod, ono iznad je koji su mu attack elementi a dole je protiv čega ima jak defense.
Ako misliš na combat art rune ispadaju za sve klase, tvoje čitaš a tuđe menjaš za svoje kod skill mastera, u početku ne smeš mnogo da ih čitaš jer će cooldown brzo da naraste, privremeno rešenje je da ih ubacuješ u opremu kod blecksmitha jer se tako cooldown povećava samo za trećinu onoga koliko bi inače. Posle kad nakrkaš skilove i opremu koji smanjuju cooldown možeš da ih čitaš ko blesav, skil level cap je mislim 220.
Instalirao Sacred 2, pa patchovao sa diska Blood & Ice, patch je bio 2.40 ali igra se detektuje kao 2.65, pa onda instalirao Blood & Ice. Moguće da je expansion tražio prvo da bude patchovana igra na 2.40 pošto je on diže na veću verziju odatle.
Sad mi je opet zabola evo, mrzi me da je palim opet... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.