Nije samo vrati 1.02 verziju i ima da radi. Nađi SC2.patch1.0.2_zyberakuma da nebi ja tražio i samo ubaci u folder de je igra pa je pokreni ništa se ne instalira mislim raspakuj rar u folder igre. Cak ni krak ne moraš da ubacuješ ponovo radice
ti patchevi ti ne trebaju ni za q, ako ti se sa tim lekom opet updejtuje igra sama, uzmi disebluj konekciju pa onda udji u igru pa onda enebluj konekciju, i nema nikad da ti se updejtuje igra....
Nece pa nece, probao sam sa Razor crack-om ali onda trazi da updatujem igru, kad ubacim zyberakuma fajlove onda uopste nece da mi pokrene igru, nisam pametan definitivno :(
Pre 20-ak dana kad je izašo 1.03 našo sam ovo rešenje i kod mene radi after u updated to 1.0.3 just download http://www.megaupload.com/?d=HNIRNQO1 extract overwrite everything in sc2 folder run again razor crack > sc2_copy.exe and keytro.exe then just block in windows firewall files starcraft II.exe, BlizzardDownloader.exe, Blizzard updater.exe Control Panel Windows Firewall On the left pane select advanced settings On the left Pane select Outbound rules On the right pane select “New Rule” select Program then Next, Browse the location run SC2 and enjoy
Kako nemozes ja ga slucajno pokrenuh pre neki dan sa internet konekcijom i pocela priprema updatea,nije jos bio poceo da skida,i brzo ugasim ruter,posle toga update nije krenuo,ugasim ga,ponovo pokrenem igru ,upalim ruter,i sve sljakalo ko podmazano. Samo ga updejtuj na 1.0.2 i crack,posle toga nedaj da se update,il blokiraj il gasi konekciju prilikom ulaska ,posle kad udjes u igru mozes ponovo na net u slucaju da skidas nesto.
Sigurno si ovako On the left pane select advanced settings On the left Pane select Outbound rules On the right pane select “New Rule” select Program then Next, Browse the location za starcraft II.exe, BlizzardDownloader.exe, Blizzard updater.exe. Mada kod mene radi i bez blokiranja kad pokrenem samo SC2Switcher.exe
Pa radi kampanja i to vrlo lepo sa svim opcijama u meniju (bolji nego razorov gest crack) ali skrimis nece. Ne znam dal bi mogao mozda i skrimis da ima mapa (ja sam pokusavao da ih ubacim na par nacina ali nista)
Inace igrao sam danas i pre dva dana na originalu u multiplejeru i sad mape sve moraju da se ponovo skinu, nema kao do sada da postoje oficijalne su slobodne za igru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.