Evo josh jedan nastavak.. samo meni ovo potpuno isto kao Battlefield: Bad Company ! Samo mozda malo drugachije misije...tako mi bar izgleda po onome shto sam video .... al dobro..bar ima da se puca ... :D Aj da chujemo neke komentare.... . )
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Koliko mi se cini,novi Medal of Honor ce biti pokusaj kopiranja BC2 posto ga radi ista firma.Isti engine ce korstiti,sem sto nece biti destruktivnog terena.To vazi za multiplayer,single player ce koristiti modifikovani Unreal 3 engine. A sto se tice Black Ops-a,koliko sam video po trejlerima,kopirani MW2 sa dodatkom novih dzidza bidza.
Raduje me da će dedicated servera biti, potvrđeno i overeno.
S druge strane ono nije normalno šta su sve pobacali tu, i šta je postojalo od oružja u to vreme, i šta je bilo u razvoju i naravno ono u realnoj upotrebi, kao i neke potpuno blesave stvari. Video sam čini mi se i neki poluautomatski drakulomor ili savasavanovićmor, liči najviše na ručni bacač glogovih kočeva. Da ne pričamo o turbo džihad automobilčićima na baterije.
Ko god misli da su blesavi killstreakovi upropastili multiplayer u MW2, ništa još nije video.
Doduše, video sam jedan game mode koji mi deluje zanimljivo, imaš pištolj i jedan metak, bilo kakav pogodak ubija iz prve, kad ubiješ nekog dobiješ jedan metak, i tako dalje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Re: ... Sta ti znaci `destruktivni teren`? U kom smislu je teren destruktivan?
07.09.2010. 23:19
status: user broj poruka: 10997
:: :: Koliko mi se cini,novi Medal of Honor ce biti pokusaj kopiranja BC2 posto ga radi ista firma.Isti engine ce korstiti,sem sto nece biti destruktivnog terena.To vazi za multiplayer,single player ce koristiti modifikovani Unreal 3 engine :: A sto se tice Black Ops-a,koliko sam video po trejlerima,kopirani MW2 sa dodatkom novih dzidza bidza :: :: ::
Re: Re: ... Sta ti znaci `destruktivni teren`? U kom smislu je teren destruktivan?
07.09.2010. 23:39
status: user broj poruka: 394
Ako si igrao BC2,znas sta znaci destruktivan teren.Ako mislis da se neko skriva u kucii,bacis par bombi i ostane livada.Koliko sam video u trejlerima i beti MOH,toga nece biti.Bijes RPG-om u kavez za ptice,nema promena.
Mene raduje sto ce biti programa za modovanje Black Ops-a,a vec se javio Mire Grobar iz SC klana,koji je bio vodeci lik za COD4 mod BSF(Balkan Special Forces),da jedva ceka da napravi novi mod.Ma kakav MP bio,verujem da ce ce ovaj mod biti mnogo bolji.Nadam se da ste igrali BSF mod,ako niste,najiskrenije,probaje.Skidam kapu ljudima,i za trud i za kvalitet.
:: :: :: :: :: :: Koliko mi se cini,novi Medal of Honor ce biti pokusaj kopiranja BC2 posto ga radi ista firma.Isti engine ce korstiti,sem sto nece biti destruktivnog terena.To vazi za multiplayer,single player ce koristiti modifikovani Unreal 3 engine :: :: A sto se tice Black Ops-a,koliko sam video po trejlerima,kopirani MW2 sa dodatkom novih dzidza bidza :: :: :: :: :: ::
A, dakle `destructible`, `unistiv`, `razoriv`, a ne `unistavajuci`, `razorni`...
08.09.2010. 01:38
status: user broj poruka: 10997
Ja reko`, pricas o nekim minskim poljima. Ajd` pa da se nadjemo na Loznickom serveru, da zajedno koljemo syptare (ili da te koljem, ako si medju njima, civsa motra...). Down with the Op Forces! Stay with the good guys!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.