skinuo sam mafiu 2 u 9 partova part po part,na pocetku instalacije sam instalirao steam posto ga trazi ,napravio novi accaunt naravno to sve radi medjutim kada se to sve zavrsi izbacimi product activation tera me da upisem neki product code,sta raditi ?
Prvo si zajebao stvar što si uopšte instalirao Steam, a drugo što si pravio nalog nepotrebno jer se ne instalira igra kroz Steam uopšte. Trebao si da pročitaš uputstvo negde, ili NFO, ali si skinuo CloneDVD verziju, dakle samo backupovani disk u ovom slučaju Steam igra.
Meni je isto izbacivao crni ekran kad sam raspakovao sve. Proveri temu ovde na berzi, koristi seach, imaš u jednoj temi kako radi taj Phoenix unpacker... Potrebno je da raspakuješ tu Steam verziju u normalnu... __________________ Scourge of PCBerza
kada skinesh to..skini lekic odavce V4 verziju..... http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm I to je to... pratite ljudi malo forum..pretrazite.. o Mafia II bar 4 teme ima! ... Poz
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Može i to što imaš da se namesti da radi al treba guglaš malo a svaku igru koja nece da stane na 1 dvd5 možeš da podeliš sliku preko totalcommander il sa winrar pa da narežeš il mož skineš neki rip recimo Mafia.II.DVD5RIP-Unleashed
Pa prvo procitaš šta kažu drugi o tom ripu a ovaj radi kod mene je instaliran traje malo duže pola sata al radi extra. Imaš ga na arenabg ide brzo skinuo sam ga za par sati.
Nije rip, a ne mogu da nadjem nista van torrenta. Meni torent sljaka ko podmazan, sve skidam sa private trackera, a kad tamo neceg nema i sa public trackera ide super.
1. kad krene instalacija igre zaustavis je da se ne instalira steam. 2. skines sa neta program Phoenix i kroz njega protnes igricu i instaliras. 3. prekopiras lek v3.u podirektorijum pc instalacije igre. 4.igras i uzivas.
Jel radi mafia 2 na Windows xp? Jel moze neko da mi da link za mafia 2 torrent koji provereno radi? What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.