After the Betrayal of Jimmy, it only makes sense that Mafia 2 players would be present for Jimmy`s Vendetta. 2K Games announced today that the next piece of Mafia 2 DLC will be available on September 7 for .99 on PC and PS3, and 800 Microsoft Points on Xbox 360.
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 450W
znaci mnogo bedara sto se zavrsila onako igra, a pritom je grafika mnooogo extra, tako da bas cekam da vidim kakav ce da bude dlc zbog onakvog kraja igre :)
juce sam obrnuo igru i strasno sam se smorio kad sam video kakav je kraj ...zasto je tako ispalo ,to ne znam ,ali valjda ce da objasne nesto u ovom dlc-u .....
DLC je smor, to su ustvari neke smesne misije i sve su iste, krades kola i bijes neke likove... Ja to ne bih ni nazvao misijom.
Grad je isti, koristis iste stanove, oruzje je isto, auta ista, jedino ako je nekome stalo da se vozi po gradu pa da skine, ovako nema nikakve potrebe da gubi vreme....
A i ovaj DLC nema veze sa pricom iz igre i Vitom i Joe-om, takodje u ovom DLC-u ne postoje nikakve cutscene, a glavni lik retko kad nesto izgovori, znaci ovo je samo free roam i neki smorni mali zadatci...
Sranje, ja mislio da stvarno ce biti dodate misije i malo da dovrse onaj kraj originala, posto je bedara onako da se zavrsi :((
Ovo necu snimati...
:: DLC je smor, to su ustvari neke smesne misije i sve su iste, krades kola i bijes neke likove.. :: Ja to ne bih ni nazvao misijom :: :: Grad je isti, koristis iste stanove, oruzje je isto, auta ista, jedino ako je nekome stalo da se vozi po gradu pa da skine, ovako nema nikakve potrebe da gubi vreme... :: :: A i ovaj DLC nema veze sa pricom iz igre i Vitom i Joe-om, takodje u ovom DLC-u ne postoje nikakve cutscene, a glavni lik retko kad nesto izgovori, znaci ovo je samo free roam i neki smorni mali zadatci.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.