Danas sam kupio `domacu` verziju gore navedene igre i imam 1 proble...Posto nemam net pokusao sam da pokrenem instalaciju offline tj preko Authentiction koda nasao ga na netu i igra nece da ga prihvati 10 puta sam ga kucao,znaci provereno dobar enGB...Jel moze ovo i da se instalira offline uopste..
I to moze da se iskoristi razor lek za osnovnu verziju i za 1.0.2, samo instaliraj, diskonektuj se pre toga, pokreni sc2_copy.exe i to je to. Samo upozorenje da igra sa ovim lekom ne radi ako se updejtuje na 1.0.3(kod mene barem nece).
Ljudi hvala na odgovorima ali moj problem je sto ja nemam net pa ne mogu ni da pokrenem instalaciju...Probao sam da idem na onaj uzvcnik desno pa Authentiction code ali nece da ga prihvati i krene offline instalaciju...Skinuo sam kod preko moba tj pogleadao ga i kucao desetak puta ali nece da ga prihvati a provereno je dobar...jbg
Manuelno probaj da updejtujes na 1.0.1(nisam provalio kako:) ili probaj da primenis razorov lek na osnovnu verziju pa vidi dal ce radi, ne treba online da budes da bi instalirao sc 2, vec zbog patcheva.....
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.