:: :: ODigrao sam onu misiju kada u skladistu u luci ubijam onu dvojicu i kad to zavrsim on mi u obavestenju kaze :: EARN 27.500 FROM BRUN :: :: STA DA RADIM GDE DA IDEM PO PAR :: :: HVALA UNAPRED AKO NEKO ZN :: :: http://www.dodaj.rs/f/1w/XN/Wq7uibN/ochfg.pn :: :: Intel i7 920 4.1GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: CROSSFIRE(PALIT 4830_GAINWARD 4870 :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: BENQ T241WA
To i mene zanima. Koliko toga treba da odradi da bi nastavilo normalno? A i onaj sto odnosim kola kod njega kaze da nema nikakav posao za mene. Odvozam cak kola do njega, ali nista se ne dogadja. U cemu je fora?
Pa roknes lika u radnji za oruzje ima ih po gradu i uzmes pare iz kase i tako par puta dok ne skupis pare, jer kad ubijes onog Derek-a vec Vito uzme skoro sve pare samo jos malo treba da skupis...
:: To i mene zanima :: Koliko toga treba da odradi da bi nastavilo normalno? A i onaj sto odnosim kola kod njega kaze da nema nikakav posao za mene. Odvozam cak kola do njega, ali nista se ne dogadja. U cemu je fora :: :: ::
Kod onog lika na otpadu treba staviti kola pod presu i popeti se stepenicama na platformu iznad prese i pritisnuti dugme da bi se kola ispresovala i tad dobijate 450$
Igra...Interesantna.... samo da ima malo vishe jurnjave neke ...kolima....timelimit i te fore...pa bi bilo interesantnije.... a igru sam obrnuo....samo tako.. toliko iskustva imam u pucachinama..da shto je neko rekao..samo cepam rush i to je to..... lepa grafika..al jakooo lako.. i brzo se predje....shteta.... Al su je zavrshili tako.... da ce garant ubrzo da izbace i Mafia III ..... Treba spasiti Dzoa :D Lako se podmicuju panduri..nemoguce da te uhvate... sve u svemu...igra za decu.... osim shto ima nasilja i ona scena gde u onom bordelu riba pljuga Dzo-u dok lochemo hehehe :D Sve u svemu..tresla se gora ..rodio se mis ! Mafia I rulz! P.S. Chapter 14 sam preshao za 2 minuta :D Na stolu pokupish 25.000 i neshto.. kod onog shto ga utepam.... i opljachkao tri radnje sa oruzijem ....(tu se uzima najvishe para oko 650$) i skupio 27.500 za chas . ) Eto..ako nekom znachi....
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.