Imam nove drajvere(5850), poslednji physx i directx i posle prvog ekrana(gde pise nvidia physx) se ne desava nista samo crn ekran. Da li je neko imao ovakav problem i kako ga je resio?
U odnosu na keca je prosek... Ali ovako je ok igra sasvim, vredna skidanja.... Samo sto sam ja ocekivao nesto jos bolje od keca, medjutim ovo je dosta ispod, ima par uzbudljivih misija stigao sam no 9 chapter-a inace nisu nesto preterano zanimljive ostale...
:: Brate po ovome kako su je korisnici ocenili, igra je vrh :: :: Go Go Go !! :: ::
7-8... Najvise zato sto je kratka, i dosta misija su smor i obavljas neke bezveze zadatke.... Ali prica, glasovna gluma i muzika izvlace dosta stvar....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.