Pa mozda i nije, sva zavisi od ukusa. Nekome ce biti najbolja igra godine, a nekom nista posebno, jer ako je IGN dao osrednju ocjenu ne znaci da je igra losa. Evo npr. Game Informer je igru ocijenio sa 9 (ili 90), dok je prosjecna ocjena 80. Ja je jos nisam isprobao, pa ne mogu bas da kazem da li je losa ili nije.
Bio bih zahvalan kad bi neko uploadovao torrent ovde, patim se sa onim linkovima od sinoc, *ebe me vreme cekanja inace sam nasao full inkove ali mora da se ceka po pola sata...
i pola linkova niej bilo dosupno i nije islo full brzinom, imam ja linkove sada koj idu full ali se ceka 1800 sekundi jbg.
Treba mi torrent linkovi su shit ! Nego ja sam raniej imao tih private trackera ali su me pola njih banovali zbog neaktivnosi ili malog rate-a pa mi je ostao jedan na kraju na kome toga nema jbg.
Debili GTA 4 ima 9.2 ocenu a nemoze da prsmrdi mafiji 2, neke usrane strategije ocenjuju sa 9 a mafiji dali 8 samo cu da kazem LLLLOOOOLLL grafika zvuk igrivost sve je full bolje ne postoji za sad sto se tice igrica u ovom fazonu!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.