:: Ne vidim nigde tu informaciju. Daj link da se uverim.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
ma pazi da nece, ako su je optimizovali ko gta iv, a grafika nista posebno, onda samo ignore :)
:: Ovo će biti igra godine, nešto mi se čini :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: ::
:: ma pazi da nece, ako su je optimizovali ko gta iv, a grafika nista posebno, onda samo ignore : :: :: :: :: Ovo će biti igra godine, nešto mi se čini :: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: :: ::
ma sta ce mi radnja ako gledam slajdove na 10 15 frejma xD :) Ako su je optimizovali da radi normalno na makar medium podesavanja, onda cemo je igrati sa uzivanjem :) ako ne onda nek je igraju oni koji imaju gtx480 i cpu sa 6 jezgra :)
:: Pa sad, ne znači da radnja igre neće biti dobra :) To da su je optimizovali, to čisto sumnjam.. :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: ma pazi da nece, ako su je optimizovali ko gta iv, a grafika nista posebno, onda samo ignore : :: :: :: :: :: :: :: Ovo će biti igra godine, nešto mi se čini :: :: :: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
igra mi deluje okej iako ja nisam igrao gta4 pa je ne mogu uporediti sa istim, ali mi deluje malo grafika da je bolje odradjena (sto je i smisleno uzimajuci u obzir release date) i kapiram da ce biti zanimljiva radnja u igri... samo sam probao malo demo na ps3 i eto..utisci su pozitivni iako ne gotivin taj style igara..
Nema neke velike razlike, obicno je u pitanju samo hak .exe fajla. RLD,RZR svaki crack ce raditi sa clone dvd (original) verzijom. ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
i odlicno izgleda, to svako ko je probao demo zna.
Otrilike igra radi na nekih 30FPS sa jednom 5750 u 1080p sa upaljenim AA ! A sa dve u 50-60FPS kod mene.... Nema padova FPS-a znaci super optimizovano i svako moze da je igra bez AA i u vecim rezolucijama i sa slabijim kartama.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.