Pomogli ste mi do sad za sve sto me je mucilo i hvala za to:)...E sad opet imam jedan mali problem,pa se nadam da ce opet neko moci da mi pomogne?Problem je sledeci: Kad krenem da igram neku mapu(bilo koju) ne radi mi radar,ali u opste mi ne radi..ima ga u levom uglu ali ne reaguje..sneg(kao na rts1 programu) :D.Sta mi valja ciniti???
Idi u folder od coda i u potfolderu players nađi .ini fajl od multiplayera i obriši ga ili još bolje preimenuj, dodaj mu .bak na kraju ako bude nekog belaja, onda pokreni mp da igra napravi novi .ini fajl.
Lakše nego da tabanaš po njemu i gledaš šta je promenjeno, verovatno si uleteo na server gde je disejblovana mapa ili nešto slično.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nisam se lepo izrazio gore..Mislio sam da na radaru vidim samo `sneg` kao na rts1 programu kad nema antene :D.Cak i kad ukljucim UAV..nista se ne desava...Mrtav je skroz???
Hvala ti na brzom odgovoru ali ne mogu da nadjem to sto si rekao??Sve sam pretrazio??Ja sam skinuo gotovu instalaciju cod6 mult sa torrenta oko 6GB...Skinuo sve updatove,patcheve i sl. i sve je t o radilo extra do skoro...E sad ja sto si rekao ne mogu da nadjem?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.