htedoh sinoc da okrenem igru kad ono, cd-ovi se ne citaju.stavim ja da se skida i evo jos oko 20posto, medjutim 5x image! zar ne bese 3 CD-a, za sta li su ona jos dva? nestrpliv sam da saznam pre nego sto instaliram.
Ene ti ga u diskontima, u DVD izdanju (100% legal), za 499 RSD.
06.08.2010. 21:01
status: user broj poruka: 10997
Ja sam kupio pre nekoliko dana (IDEA), jer mi je stari-prastari install (DVD, 100% ilegalan) riknuo (disk postao neciljiv). Na zvanicnom sajtu imas i patch-eve, a na forumima ces naci i modifikacije, cheat-ove itd.
Iskreno, pored wolfa keca Far Cry je najbolji. Posebno ako igras na najtezem i ukljucis sve, osim svetla, koje je znalo da ludi. Batlefield2 i COD2 su mi manje zanimljive i mnogo lakse, a ne tako lepe i opustajuce, kao Far CRy. Cak ni Crysis nije postigao to, cak bi rekao da je i dosta losiji, a Far Cry 2 ne bi ni komentarisao koliko je dosadna i kratka igra. OD dodataka preporucujem MAtto 2 i 4, Cristen, Sertin, Wasahin i Antiterror. Svi ostali dodaci nisu bili na tom nivou. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.