instaliram igricu,crackujem,krenem igricu i sve je ok..onda udjoh u options i prebacih na dx10(sa dx9) i kaze you must restart game to take effect-ja to uradih kad izadje metro2033 executable has stopped working - cloose the program(i to mogu da uradim samo iz task managera)Kad sledeci put krenem igru kaze mi previous launch was unsuccessiful-would you like to start in safe mode?i kad to krenem opet isto pocrni ekran i metro2033 executable has stopped working...STA DA RADIM???? ps deinstaliro sam je,instaliro opet i opet mi pokaze previous launch was unsuccessiful-would you like to start in safe mode? i da naravno-restartovo sam komp par puta... hitno je - -TNX
kad sam krenuo igricu i lepo je isla-taman sam se popeo uz merdevine,onal lik me uhvatio kad sam krenuo da padam,otvorio neka vrata,provuko se ...itd i ionda kreten ocu da prebacim na dx10!!!!!st cu sad???????????
Ako igra u opšte neće da se startuje, imaš u instalacionom folderu config.exe ili slično. Otvoriće ti podešavanja u kojima ćeš moći da vratiš natrag na dx9.
SKY nije problem do crack-a nego kako da vratim ovo na dx9??inace skino sam i ovo i opet ista stvar! .....sto sam ja,konjina ,morao ovo da diram kad je islo lepo...
:: Ako igra u opšte neće da se startuje, imaš u instalacionom folderu config.exe ili slično :: Otvoriće ti podešavanja u kojima ćeš moći da vratiš natrag na dx9 :: :: Bar bi trebalo da bude tako. :- :: Sa srećom :: :: ::
Meni se jednom desilo da nisam mogao da igram half-life na rezoluciji većoj od 1024*768, ništa nije pomagalo, a probao sam sve živo. Kad sam oborio sistem, proradilio je. Probaj system restore, pa ga vrati na vreme kad si instalirao igru. Probaj sa ovim krekovima.
GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Pa tvoj problem je vrlo prost!Imas u opcijama u Metro-u lepo da biras DX9/DX10/DX11 Na DX9 ma kakvu kartu da imas ici ce lepo.DX10 je vec malo zahtevniji a DX11 ubica. Ako igra vise nece da startuje iz nekog nepoznatog razloga brate i onako si na pocetku reinstaliraj ocisti folder gde je igra bila ako ostane neki inffo file,ponovo instaliraj i izleci je sa skidrow crackom.Imas lepo i skidrow update,sve sam ti dao tamo. Ja sam sa istih likova skinuo i odigrao sve do kraja bez problema!
napiso sam to na pocetku i opet crackovo i opet isto-previous launch was unsuccessiful-would you like to start in safe mode?i kad to startujem samo pocrni ekran i tako stoji dok ga ne izgasim sa task managerom.Inace,zato sto sam prebacio sa dx9 na dx10 zato mi se ovo i desilo...grfika je asus 5770cucore-treba da moze i dx 11
Idi na restore i vrati na prethodni setup koji je radio kako treba. Ti mozda mislis da je tebi doslo do crasha zbog promene na DX9 ali to nema nikakve veze.Jesi li igru update-ovao?Idi na system restore pa vrati pre prve instalacije metro-a pa kreni iz pocetka!
:: napiso sam to na pocetku i opet crackovo i opet isto-previous launch was unsuccessiful-would you like to start in safe mode?i kad to startujem samo pocrni ekran i tako stoji dok ga ne izgasim sa task managerom.Inace,zato sto sam prebacio sa dx9 na dx10 zato mi se ovo i desilo...grfika je asus 5770cucore-treba da moze i dx 1 :: :: raicu-nema taj config.ini nigde-da ga jebem!! ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.