Nema to veze sa driverima niti sa CF-om.Ovo je neki SW koji ti se implementirao u sistem kada si nesto instalirao.Tacnije je navodno anti hack program ali ja mislim da ce pre biti spyware! P.S.Sta bi sa Metro 2033?
Kako ti nije bre stiglo?Poslao sam ti na onaj gmail!Proveri.. Trazi u instalaciji ako ima exe unistale. Ako nece tako imas Spybot.. P.S.Obicno ti antihack programi su ustvari spyware-i!
Po citaniju stoji ovako: Xtrap sluzi da pronadje sve fajlove koji su hakovani i da ih brise. Sto znaci da Xtrap brise sve crackovane ili modovane originalne fajlove. Cak hoce i da zafrkava ako neki program moduje sopstvene fajlove zarad shljakanja istog, pa hoce da blokira komp.
Poslao sam ti ponovo na gmail.Pogledaj da ti ne ubacuje mail u spam! Sto se tice tog programa jel ga ima uopste u instalaciji? Probaj sa spybot da ga eliminises,garant ce ga videti kao spyware.Ako slucajno on ne odradi posao ne znam koliko ce pomoci da brises manuelno,mislim da ces tako napraviti jos gore..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.