Skidati GTA 4(imajte na umu da imam 2MB ADSL konekciju), i da mi treba poprilicno da skinem 14GB sa ovim netom. Igrao bih je na na:
Athlon II 240 M2N SLI Deluxe 1GB na 800mhz 320 Hitachi sa 16MB LCpower 420W Gainward 7600GT
Sve radi na standardnim vrednostima, jer osim CS-a, L4D i Guitar Hero III nista ni ne igram, a ove tri igrice lete i na def.(bez oc-a).
Probao sam da overklokujem procesor, i stigao sam do nekih 3,400mhz i 980mhz za memoriju, koliko sam uspeo da istestiram(nekih pola h sam testirao), stabilno je.
Vratio sam sve da def. vrednosti zato sto mi nije potreban overclock, prosto, i ovako radi sve oke, ali bih overklokovao ako bi to pomoglo da GTA 4 barem ima 25frejmova na ovoj masini?
Prvenstveno hocu da instaliram igricu jer je nikada nisam igrao. :) Bitno mi je da bude barem 20frejmova, eto, barem 20.
Graficku nisam probao da OC, ako bi se performanse poboljsale uz OC, kazite, nije problem sto se tice OC-a. :)
Naravno, nije mi bitno da sve bude na high, dovoljno je i na mid.
Imam Samsung 721N, tako da ne bih igrao igricu u ko zna kojoj rezoluciji, 1024x768, a moze i 800x600. :)
na toj rezoluciji bi trebalo da radi kako-tako ...
31.07.2010. 20:34
status: user broj poruka: 911
ortak je igrao sa athlonom 3800+ X2 i 7300GS na rezoluciji 1024x760 ,ali se stvarno ne secam podesavanja sto se detalja tice ...uglavnom on je tako presao igru ...
mada je igra strasno bagovita i nije lepo portovana na PC platformu ...mene je brzo smorila ...san andreas mi je zabavniji bez obzira na grafiku ...
pogledaj zahtevnost igre!? kao drugo ubacis lepo 1.0.3 patch i nema vise bagova 3x sam je obrnuo :) i kao trece na toj konfiguraciji ima da ti radi na 20- frejma :) sa medium podesavanjima a pogotovo ako je grafa 256mb i plus imas premalo rama za danasnje potrebe igara.
tako da nemoj da gubis vreme na skidanje, ako neces da igras sa sve na low i onda ce mozda da radi na +30 ili +20 frejma
Ja nisam mogao da igram preko 19 FPS na phenom II x2 550, 4830, 4gb ocz HPC DDR2 cl4 na medium u 1440x900. Mislim da ti je prvi odgovor najbolji. Ako ne tupim nozem, onda tupom drskom od tupog noza :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.