Ovako install sam drugaru PES 2010, on ima AMD 3000+, nVidia 7100GS, 1GB rama, ostalo nije bitno. Igra lepo instalirana i preporuceni su mu neki opasni detalji, ali igra stigne do onih zvezdica kao nesto ucitava i posle samo crn ekran, wtf. Instalacija 100% radi kao i lekic. Instalirao DX najnoviji nista, driveri su najnoviji, instalirao Net Framework (da nije do toga mozda) nista, opet isto. Ima li neko ideju ?
:: Ovako install sam drugaru PES 2010, on ima AMD 3000+, nVidia 7100GS, 1GB rama, ostalo nije bitno. Igra lepo instalirana i preporuceni su mu neki opasni detalji, ali igra stigne do onih zvezdica kao nesto ucitava i posle samo crn ekran, wtf. Instalacija 100% radi kao i lekic. Instalirao DX najnoviji nista, driveri su najnoviji, instalirao Net Framework (da nije do toga mozda) nista, opet isto. Ima li neko ideju :: :: Pozdrav!
Ma sve uradio nista i ovo gorepomenuto, izgleda da mu nije nesto u redu sa kompom :).
Pozdrav!
:: Pokusaj da smanjis detalje na minimum pa vidi kako se ponasa :: :: MSI KA790G :: AMD Phenom II x4 92 :: Thermaltake V1 CL-P040 :: Kingston KHX1066mhz CL4 2x1g :: PowerColor HD 4770 512m :: Samsung SpinPoint F3 HD502HJ 500GB 7k 16M :: Silverstone SST-ST50F-230 500W :: :: :: Ovako install sam drugaru PES 2010, on ima AMD 3000+, nVidia 7100GS, 1GB rama, ostalo nije bitno. Igra lepo instalirana i preporuceni su mu neki opasni detalji, ali igra stigne do onih zvezdica kao nesto ucitava i posle samo crn ekran, wtf. Instalacija 100% radi kao i lekic. Instalirao DX najnoviji nista, driveri su najnoviji, instalirao Net Framework (da nije do toga mozda) nista, opet isto. Ima li neko ideju :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.