Ne mogu da instaliram pomenutu igru na Win 7 x64 pošto mi izbacuje poruku da igra nije kompatibilna sa x64 verzijom Windows-a. Da li je neko imao ovakav problem i kako ga je rešio pošto na netu nisam našao rešenje? Hvala i pozdrav!
Takodje W7 x64 bez problema instalirana. Igra je cist prosek, da ne kazem njesra.... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Igra na difficulty - hard nije ni malo laka. Pa ako voli teshke igrice - eto jedne.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Takodje W7 x64 bez problema instalirana :: Igra je cist prosek, da ne kazem njesra... :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Igru sam odigrao do kraja i radi besprekorno na windows 7 ultimate 64 bit. Mozda je nisi lepo krekovao ili imas ATI karticu pa ti je ona u konfliktu sa igricom.
@DmasteRNo1, nemoj se paliti odma, vidis da decko ne zna.
tata02 je rekao da ne moze da instalira igru na windows7 - to nema veze sa grafickom karticom,
Vidis da decko ima jedan post, a i ovde u Srbiji su svi tako obrzaovani, dzabe sto ATi ima bolje drajvere i sto ima kontrolu venta i klokovanje iz CCC z arazliku od nekih kad ce uvek neko lupiti o nekoj stabilnosti drajvera itd...a 99% ih ne zna da su nVidia drajveri palili kartice.
Al nemoj se trudit da objasnjavas i nemoj se paliti, ti znas sta je i kako je i bole te patka...
Meni je ta igra bagovala, imam 5850, u jednom delu mi padao FPS drasticno a kroz celu igru je bio +100. i ja to napisem ovde na forumu i javi se ko drugi nego Zeleni vitez Skyfire i kaze da je do rgafike - nije rekao direktno ali se razumemo ja i on dobro.
Uzmem ja nadjem drugi crack, stavim ga i sve radi lepo, i kasnije u igri opet kada dodjem do jedne tacke igra me izbaci na desk...i batalio sam igru neko vreme i pojavi se 1.1 patch stavim njega i zavrsim igru...
samo ne volim kada ljudi pričaju bezveze, a još u prvom postu. 99% problema sa igrama leži u neoptimizovanosti (nedovršenosti) neke igre ili u lošem kreku. 1% leži u drajveru ili nečem trećem.
Kod druga se desava, da kad god izgubi zivot, slika pocinje da se muti i igra blokira Pomaze samo ctrlL, alt, delete ? Graficka je ati 46501gb,ddr3, sistem W7/64bit Zadnji drajveri, zadnji PhysX, i zadnji DX. Da li je neko imao slican problem?
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.