samo malo odigrao ili uspeo da izguras kolko ima da se igra?
ja samo ginem, ubijem tu i tamo nekog i one `komete` me odmah smaknu...
sam demo ipak dosta odudara od prilozenog snimka od programera (jeste da ima GTX 280 i phenom II ali o5)
najvise od svega mi se svidja sto je izradjen u UE3 endzinu,posto je poznat zavisno od igre konkretno da je multi-core friendly :) ono sto je jos bolje je sto uopste ne odaje toliko utisak da se radi o UE3 endzinu,jer kolko mi se svidja to sto je dosta uspesno kodovan i podmazan, tolko me je smorio genericki izgled budzetske verzije istog
Mnogo je timova koji imaju neogranicen budzet a naprave krs.Vidi se da je veliki trud programera ulozen a takodje se vide i njihova novcana ogranicenja... Kad bi ih neki veci izdavac uzeo pod svoje,bilo bi od njih nesto.Nesto se slicno desilo i Blizzardu kada je devedesetih pocinjao.A gde je sad?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.