Skinuo sam Skidrow verziju. Instalirao sam i krakovao. Kad sam pokrenuo igru izbacio mi je da izaberem jezik i kad kliknem ok nista se ne pojavi. Krekovao sam igru sa Skidrow krekom bilo je mnogo fajlovau u tom folderu: JustCause2 JustCause2_game Launcher.dll Skidrow steam_api.dll steam_apid Steamclient.dll Da ne treba mozda ovi fajlovi pod nazivom steam da se izbace ili ako neko ima neki drugi krek da mi da link? Pozdrav :)
Mislio sam da ce ti pomoci,ali to nije resenje!Kod Skidrow verzija je sve sredjeno kako treba,stvarno nemam resenje!Nisam igrao Just Cause 2,ali javice se neko da pomogne!
Izbrisao sam igricu. Sad cu ponovo da je instaliram. Jel mozes da mi das taj tvoj krek? Pozdrav :)
:: Launcher služi samo za selekciju jezika, to piše u NFO fajlu. Igra se pokreće kroz JustCause2.exe.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Instalirao sa igru i pri kraju instalacije me pita da instaliram dirext x i ono 2005 kako se vec zove. I prijavi mi neku gresku u folderu gde sam instalirao igricu tacnije u direct x neka 740greska. Ja kliknem na ok i on instalira ono 2005, krekujem i opet isto.
@Daum ae mi daj link odakle si skinuo igru. Pozdrav :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.