Ne zamlacuj se tim glupostima. Igraj nesto online videces da ce ti se mnogo vise svideti. Samo sta da igras online 4 free ja ne znam. Uskoro ce Lord of the rings online biti dzabe :) na original serveru :).
Sacred2 i Titan Quest mogu preko lana, to ti je na sličan fazon, može i preko tunngle da se igra. Borderlands je iz prvog lica ali je isto rpg i mnogo je bolji kad igraš s nekim preko neta
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Steta sto Dragon Age: Origins nema LAN... Videcemo kakav ce Dragon Age 2 biti, posto je u pripremi :-)
A sto se tice svih tih FREE TO PLAY vazi drugo pravilo.... A to je PAY TO WIN! I dodje tako neki klinac koji je uzeo kreditnu karticu od mame i tate i uplati i dodje i ubije tebe a ti igrao recimo 3-4 meseca da bi nesto napravio :D
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
I moja je preporuka SACRED 2, mada sam u LANu igrao sa drugom i LOKI koju isto preporuchujem, manje je komplikovana od SACREDa, ali ako nadjesh negde ful instalaciju, u ripovanoj fale teksture na nekim shemama pa smeta pri igranju.
Dungeon siege nisam igrala, ali zato sam igrala Witchera. Meni je to naj rpg ikada. Gaming sajtovi su mu dali odlične ocene a Svet kompjutera ocenu 97 od 100 za Enchanced edition.
:: :: Jel zna neko neku dobru igru poput dungeon siege 2 treba mi za multi player, da je u fazonu ds2 , :: :: jel igrao neko witcher? kakva je igrica ..hvala
...kao sto gile rece, zasto ne probas nesto online? Ima tona dobrih igara...
Probaj sa Runes of Magic, AllOds, a na kraju krajeva, ne hvale svi WoW bezveze...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.