Zavrsio osmogodisnju skolu, upisao se u srednju i kad je doslo vreme za relax ja nemam sta da radim, igram. Ako moze neka preporuka za neku ranu, akcionu i trakacku igru. Ali da budu realne. Od ratnih igara sam presao: Battlefield Bad Company 2, COD 6, Operation Flashpoint Dragon Rising. Od akcionih nisam igrao odavno nista, a od voznji nisam igrao nista posle NFS Shifta. Prijemni me je malo vise ometao za igre. Samo nemojte neke maceve, moci i nesto slicno tome.
Iz Kraljeva sam. Juce sam isao bajsom do Goca, kupao se u reci Kamenica to je malo ispod planine sav sam bio modar kolko je hladna voda bila. Pecanje me i ne privlaci nesto. Na bazenu su mi bili drugovi kazu da je voda mnogo prljava.
Pozdrav :)
:: Bolje pici na adu, vozi bajs, idi na pecanje,idi na bazen.. :: igre mozes da sibas preko zimskog raspusta.. :: :: Ja jedino sto igram trenutno je Age of Mythology sa ortakom preko tunngle-a u multiu, odigram 1-2 partije uvece i to ne svaki dan.. ::
Probaj CMR: Dirt 2 od vožnji, od akcije možes Just Cause 2(bruka igra, GTA fazon, po meni i bolja), Transformers: War for Cybertron.... PS uživaj dok nemaš šta da radiš....kasnije ćeš se pitati gde su ona vremena kada nisam imao šta da radim.... Fiat iustitia, et pereat mundus
@TheBear pogledao sam na utube gameplay za Singularity i nije to moj ukus. Inace hvala na predlogu. @Sub-Z Hvala sto si me podsetio za Dirt 2 skinuo sam ga i nisam ga igrao opste. Just Cause 2 cu da probam vidim na utube da nije losa igrica.
istina, nisam igrao ali sam cuo da igra nije nista posebno..
:: Je l` istina da Just Cause 2 ne moze da se igra na XP-u? :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Just Cause 2 je igra po meni jedino dobra zbog grafike, msm ja pored crysisa i mass effect 1 2 nisam nasao igru koja ima onako lepo uradjeno polje, ali tu se sve zavrsava, jer ostalo je toliko monotono da ne mogu da opisem.
Od preporuka za igre, nema, barem ja msm da nista nije izaslo novo, a da je pritom mnogo dobro, tako da uzmi skini sve dodatke za Fallout 3 pa uzmi opet da igras xD, jer sam evo ja bas do pre neki dan pikao opet Fallout 3 i stvarno mi se igrica mnogo svidja :)
pozdrav
:: Bolje pici na adu, vozi bajs, idi na pecanje,idi na bazen.. :: igre mozes da sibas preko zimskog raspusta.. :: :: Ja jedino sto igram trenutno je Age of Mythology sa ortakom preko tunngle-a u multiu, odigram 1-2 partije uvece i to ne svaki dan.. ::
A od matore se i više nauči. Osim toga, uglavnom ne traže kola i novčanik, to obično i same imaju, traže samo da možeš celu noć što mladićima u naponu ko što si ti sigurno nije problem.
Maloletnice vataj kad budeš bio mator ko skaj i ja
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
GA-MA785GT-UD3H/ AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX /CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: A od matore se i više nauči. Osim toga, uglavnom ne traže kola i novčanik, to obično i same imaju, traže samo da možeš celu noć što mladićima u naponu ko što si ti sigurno nije problem :: :: Maloletnice vataj kad budeš bio mator ko skaj i ja :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.