Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
EA:FIFA 11 coming to PC (grafika kao na konzolama)
STRANA 1 OD 1
dz0ni EA:FIFA 11 coming to PC (grafika kao na konzolama) 10.07.2010. 11:24 T28057

status: user
broj poruka: 880

Lepa vest za sve fanove fife, ono sto je dobro je to da ce detalji, grafika i igrivost biti isti kao i na konzolama PS3/XBOX360, sto znaci mnogo realniji gameplay, opste poznato je bilo da su zapostavili grafiku na PC-u, sto sa ovom verziom nece biti slucaj.

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2010/07/09/ea-fifa-11-coming-to-pc/1
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan koja fora 10.07.2010. 11:54 #229350

broj poruka: 3730
Pa sta sad ne izbace svetsko prvenstvo za pc, a sad oce 2011 ma daj bre...
Prvo kazu Pc trziste boluje od pirata i da je to bio glavni razlog zasto nije izaslo svetsko prvenstvo a sad ovo dodje... Mene bas briga ja furam Pes kao 99% populacije ali ovo je zaista smesno..
E da al ce Quad Core da se namuci i jedan GTX 480 da potera ovo :)

voxxx ... 10.07.2010. 13:03 #229360

broj poruka: 351

To sto 99% populacije fura PES je mozda iz tvojih licnih izvora i suvise velikih zelja da bude tako. Svi realni ljudi koji igraju PES a posebno ljubitelji FIFA serijala su jednoglasni da je FIFA10 na PS3 i XBOX najbolja simulacija fudbala ikada. Toliko o tome.

Sto se tice vesti koje je dzoni izbacio je potpuno tacna i prvi put ove godine ce to biti identicna igra na PS3, XBOX i PC varijanti i izalzi zvanicno 01.10. Mogu samo da se zahvalim EA sportu na ovome jer FIFA 10 na PC je samo bleda, bleda kopija ovoga sto su vlasnici PS3 i XBOX-a mogli sebi da priuste.
Gare87 Re: ... 10.07.2010. 13:25 #229366

broj poruka: 4702
Skroz si u pravu, imamo isto mishljenje, ja pikam fifu na pc od one 2002, a igrao sam i PES 9 i 10 i ja nzm sta ljudi vide u tom fudbalu toliko!?!?! I kao prvo ne umeju ni da objasne sto im se svidja toliko pes, a ja mogu evo da uporedim u cemu je sve bolja fifa od pes i obratno.
Tako da se iskreno nadam da ce ova fifa 11 najzad biti ono sto od uvek zelim da bude, a to je najbolji fudbal ikada, ali ne greje me bas sunce povodom toga, ali nadamo se i dalje. pozdrav

::
:: To sto 99% populacije fura PES je mozda iz tvojih licnih izvora i suvise velikih zelja da bude tako. Svi realni ljudi koji igraju PES a posebno ljubitelji FIFA serijala su jednoglasni da je FIFA10 na PS3 i XBOX najbolja simulacija fudbala ikada. Toliko o tome
:: Sto se tice vesti koje je dzoni izbacio je potpuno tacna i prvi put ove godine ce to biti identicna igra na PS3, XBOX i PC varijanti i izalzi zvanicno 01.10. Mogu samo da se zahvalim EA sportu na ovome jer FIFA 10 na PC je samo bleda, bleda kopija ovoga sto su vlasnici PS3 i XBOX-a mogli sebi da priuste.
Alphacore Re:koja fora 10.07.2010. 13:54 #229375

broj poruka: 624
Kad vidim kako u Pesu 2010 dodje Runi(Ronaldo)i pretrci ceo deren dodje mi da zaplacem.
Postedi me Pesa molim te.
btw. veoma lepa vest za sve nas.

voxxx ... 10.07.2010. 14:42 #229380

broj poruka: 351

Svi koji vole FIFU i pikaju na PC neka me potraze na xfire-u...nick: voxxx70, da se malo razonodimo. Veliki pozdrav za sve poklonike FIFA serijala.

Stvarno sam se trudio da zavolim PES ali od animacije igraca pa do pretrcavanja celog terena sa jednim igracem mi zaista ne ide da ga ikako zavolim, a tek reakcije i animacija golmana vise nego smesno.

djokosrb sve je stvar ukusa 10.07.2010. 14:43 #229381

broj poruka: 6875
ja sam u italiji,odigro 3 partije fifa-e 2010 sa nekim spancem na xbox-u

i jedini komentar posle toga koji sam mogao da kazem(kao dugogodisnji igrac pes-a),ono je u poredjenju sa pes-om SMESNO

no,svako ima pravo na svoje misljenje

naravno ovo je vise nego dobra vest

poslednja fifa o kojoj ja imam visoko misljenje bila je fifa wordl cup 2002.posle toga,ne znam,pes uvek bio bolji,bar meni

Dejzan Pes je svuda oko tebe otvori oci 10.07.2010. 15:33 #229385

Kojih bre zelja Fifa vec 10 godina je ista i po game play i po grafici od kad sam poceo da pikam pes6 zaboravio sam da sam ikad igrao to sranje od fudbala to sto 1% igra fifu to je druga prica proguglaj malo vidi igraonice po gradovima sta se igra sta bre ronaldo protrci i runi ? pa u fifi dajem golove sa pola terena covece svi isto trce nerealno totalno al dobro ako neznas da igras fudbal fifa je pravi izbor ako znas pes je resenje. Ukusi su razliciti slazem se ali fifa za pc je ihaa otisla u aut to sto ce sad da urade je da se priblize za 1cm pes2011 koji ce da uvede evoluciju u fudbalu.
Fifa los game play losa grafika ma uzas zivi ....
Gare87 Re: Pes je svuda oko tebe otvori oci 10.07.2010. 16:19 #229397

Batice nalupa se ti gluposti ali sta da ti radim kad si u delirijumu :P

Grafika na pes 9 10 bolja od fife 10 - TRUE

fifa 10 golovi sa pola terena - Lupas ko lud, znaci FALSE

fifa 10 svi trce nerealno totalno - HALF TRUE, zato sto je takav fudbal brz, ali onaj ko ima 70 u odnosu na onog ko ima 90 speed je ogromna razlika i ne moze jedan drugog da stigne

ako ne znas fudbal da igras onda fifa ako znas onda pes?!?!?! - sad si odvalio tebra zauvek, batice nisi upucen uopste, ja sam prvo igrao pes 10 na normal pa sam ih trsio sve sa 3+ golova, pa sam povecao posle pa sam ih opet pobedjivao sa ubedljivih 2+ golova(pitao bih te dal ces moci da pobedis tako lako u fifi 10 na world class), pes ima tu ogromnu rupu u gameplay(mislim na singleplay) da kad idu u napad samo sacekas da jedan zakasni u odbrani i onda im bacis loptu u 16 po zemlji i odmah gol pada, a sutevi iz daljine msm na 20+ metra necu ni da pominjem jer su igraci apsulutni invalidi, a da ne pominjem kad sam igrao become a legend koliko su AI igraci sebicni i glupi pritom!!

Da dodam odbrana u fifi 10 ima ponekad rupe dok eto recimo to je u pes 10 bolje jer uglavnom svaki igrac odlicno markira svog igraca kad se igra odbrana!!

Tako da zadrzi za sebe to o gameplay za fifu 10 i za pes 10, jer kao sto sam rekao mogu jos hiljadu stvari da navedem po kojima je fifa 10 bolja a i pes 10 u nekim delovima igre bolji od fife 10(recimo grafika)!!

pozdrav

:: Kojih bre zelja Fifa vec 10 godina je ista i po game play i po grafici od kad sam poceo da pikam pes6 zaboravio sam da sam ikad igrao to sranje od fudbala to sto 1% igra fifu to je druga prica proguglaj malo vidi igraonice po gradovima sta se igra sta bre ronaldo protrci i runi ? pa u fifi dajem golove sa pola terena covece svi isto trce nerealno totalno al dobro ako neznas da igras fudbal fifa je pravi izbor ako znas pes je resenje. Ukusi su razliciti slazem se ali fifa za pc je ihaa otisla u aut to sto ce sad da urade je da se priblize za 1cm pes2011 koji ce da uvede evoluciju u fudbalu
:: Fifa los game play losa grafika ma uzas zivi ...
Danijelk Re: EA:FIFA 11 coming to PC (grafika kao na konzolama) 10.07.2010. 16:29 #229398

broj poruka: 1541
PES serijal je vise simulacija fudbala, dok FIFA naginje ka arkadnom fudbalu. Pricam za PC, na XBOX-u i PS3 nisam probao al sam cuo da je jako dobra FIFA 2010. Sto se mene tice, na PC-u definitivno je bolji PES.

:: Lepa vest za sve fanove fife, ono sto je dobro je to da ce detalji, grafika i igrivost biti isti kao i na konzolama PS3/XBOX360, sto znaci mnogo realniji gameplay, opste poznato je bilo da su zapostavili grafiku na PC-u, sto sa ovom verziom nece biti slucaj
:: http://www.bit-tech.net/news/gaming/2010/07/09/ea-fifa-11-coming-to-pc/1
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Alphacore Re: 10.07.2010. 16:52 #229404

Da je na PC-u bolji PES to stoji,a da je PES bolji od Fife na konzolama,to nece da bude.
Igraci u Pesu trce kao navijeni.Animacija je katastrofalna.Uostalom:

http://ps3.ign.com/articles/103/1035159p1.html ocena Fife 9.0

http://ps3.ign.com/articles/104/1044136p1.html ocena Pesa 7.7

Cak su i nasi domaci recezenti ocenili Fifu bolje od Pesa.

djokosrb Sve u svemu 10.07.2010. 17:03 #229407

broj poruka: 6875
Vi igrajte Fifa-u,mi cemo da igramo PES i sve je ok

gile23 ... 10.07.2010. 17:04 #229408

broj poruka: 9121
PES je keva za Fifu na PC-u u svakom pogledu. U Fifa-i su uvek bili aktuelni neki nenormalni golovi kao i u PES-u. Na 10 min. burazer i ja damo po 5 golova na utakmici znaci 10 komada :). Inace NBA 2k10 je 10 puta bolji od Fifa-e i PES-a zajedno puta 10 :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Re: ... 10.07.2010. 17:08 #229410

broj poruka: 2788
Poceo sam skoro ponovo da igram nba 2k10 i samo to igram ne skidam se. Kakva Fifa kakav PES ovo je keva.
Pozdrav :)

:: PES je keva za Fifu na PC-u u svakom pogledu. U Fifa-i su uvek bili aktuelni neki nenormalni golovi kao i u PES-u. Na 10 min. burazer i ja damo po 5 golova na utakmici znaci 10 komada :). Inace NBA 2k10 je 10 puta bolji od Fifa-e i PES-a zajedno puta 10 :)
:: Pozdrav!
gang1978 Re: Re: ... 11.07.2010. 00:11 #229466

broj poruka: 1661
Sta je bolje ...smesno ...pa sve je bolje na PES-u u odnosu na FIFA-u osim sto FIFA ima malo lepse uradjene stadione...sto se tice igrivosti i realnosti iste tu Fifa ne moze da se poredi sa PES-om...tj. PES je svetlosnim godinama ispred....FIFA vec 15. godina nije nista menjala u gameplay-u...smijurija ziva dva pasa i eto te oci u oci sa golmanom madaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj...

Intel Q6600 @3.0GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate,1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

:: Skroz si u pravu, imamo isto mishljenje, ja pikam fifu na pc od one 2002, a igrao sam i PES 9 i 10 i ja nzm sta ljudi vide u tom fudbalu toliko!?!?! I kao prvo ne umeju ni da objasne sto im se svidja toliko pes, a ja mogu evo da uporedim u cemu je sve bolja fifa od pes i obratno.
:: Tako da se iskreno nadam da ce ova fifa 11 najzad biti ono sto od uvek zelim da bude, a to je najbolji fudbal ikada, ali ne greje me bas sunce povodom toga, ali nadamo se i dalje. pozdra
:: ::
:: :: To sto 99% populacije fura PES je mozda iz tvojih licnih izvora i suvise velikih zelja da bude tako. Svi realni ljudi koji igraju PES a posebno ljubitelji FIFA serijala su jednoglasni da je FIFA10 na PS3 i XBOX najbolja simulacija fudbala ikada. Toliko o tome
:: :: Sto se tice vesti koje je dzoni izbacio je potpuno tacna i prvi put ove godine ce to biti identicna igra na PS3, XBOX i PC varijanti i izalzi zvanicno 01.10. Mogu samo da se zahvalim EA sportu na ovome jer FIFA 10 na PC je samo bleda, bleda kopija ovoga sto su vlasnici PS3 i XBOX-a mogli sebi da priuste.
Dejzan ocito se ne razumemo decko 11.07.2010. 00:30 #229469

Da li si ti svestan sta pricas ? Decko fifa se ne igra vec od 2002 taj ko igra igra iz radoznalosti znaci proba vidi koje je smece i dezinstalira . Sto se tice fizike i realnosti pokreta i ai Fifa tu gubi sa 90% razlike . Pre neki dan opsta ludnica u japanu oko Pesa i uvodjenja evolucije u fudbalsku simulaciju na novi nivo a ti pricas o fudbalu sa automata....
Evo ucutacu ako mi samo kazes zasto 8 godina ne promene grafiku ? zasto moj ortak koji ima pentium 4 nece morati da menja komp za fifu jos toliko godina ?
Alo bre si ti cuo za pro evolution soccer ? jel znas zasto je taj fudbal nastao a kasnije modernizovani Pes ? Iz prostog razloga jer je FIFA PUKLA!!!!! mora nesto da se menja....
Sto se tice konzola nikad nece biti na nivou Pc racunara a pogotovu za grafiku ... Igrao sam Pes na sony3 i na PC masini razlika ? 500% U fifi dajem na polu vremenu 13 golova na najteze dok u pesu dajem 4-5 znaci duplo manje Ai nije perfektan ali za Fifu je izmisljen.
Ukusi su razliciti ali saberi cinjenice 8 godina stara grafika,ai boga pitaj koliko star pritom glup i zakucava samo tako.sa pola terena sevaju golovi ...
Kod pesa grafika 500% bolja ai 250% bolji dok se golovi daju sa bokova ako znas foru dok kod fife boze pomozi zuvaj ulazi i kroz usi ...
A to nisam ja reko ko nezna nek igra fifu to ti je dragi moj slogan turnira bio pre 2 godine ....
DaSickSyst 11.07.2010. 00:55 #229472

broj poruka: 2909
Razlika izmedju Winning Eleven i kasnije Pro Evolution Socer i Fife je najvise u gejm pleju...Ako nesto igram cesto to je PES...Igrao sam na SPS1 Winning eleven,na Sony dvojci,trojci i na PCu PES...A igrao sam i Fifu i stvarno je smesno porediti Fifu sa PESom...Ne mogu da vam opisem koliko mi je smesno delovala FIFA posle PESa...Bas sam imao zelju da je probam,rekoh mozda je dobra i ali ono je stvarno besmisleno porediti i ovo govorim bez trunke sarkazma...Ako bi gledao samo rezultate na kraju utakmica pomislio bi da je u pitanju rukomet a ne fudbal...Svaki drugi sut udje u go.
Svaka cast ljudima kojima se Fifa dopada,ali verovatno nikad nisu probali Pro Evolution Soccer.

DaSickSystem

Gare87 Re: ocito se ne razumemo decko 11.07.2010. 00:55 #229473

Nema veze, ali cu ipak jos da se raspravljam sa tobom dok ne shvatis :))

Kao prvo izgleda da me zajebavas samo tako

A lepo sam gore napisao da ima PES 9 i 10 dosta bolju grafiku?!?!?!
I sad ce ti meni tu da lazes da dajes 13 ili nebitno nek budu i 5 golova za poluvreme od pola terena(iako do sada nzm dal sam dao jedno 5 golova samo sa vise od 25 metra) na najtezi nivo(msm na fifu 10) za podesavanje od 4 minuta ili nek bude i 6, ali niko ne igra na 6, a da sam pritom igrao fifu na PC od 2002????????
I tebi nije to nista znacajno sto PES 10 ima tu rupu kad se ide u napad po bokovima da skoro uvek se daju golovi prostim pasom, samo ti treba jedan brz igrac i jedan sa dobrim sutom !?!?!?
Tako da nemoj tako da pises bzvz, kad sam igrao do skoro bas dosta pes 10 i obrisao sam ga zato sto je AI u become a legend `sebican` i suvise glup da bi nesto uradio sam, tako da je to daleko od najboljeg fudbala, a i ocene to docaravaju dobro...... tako da mogu samo reci, ma cao :))))

:: Da li si ti svestan sta pricas ? Decko fifa se ne igra vec od 2002 taj ko igra igra iz radoznalosti znaci proba vidi koje je smece i dezinstalira . Sto se tice fizike i realnosti pokreta i ai Fifa tu gubi sa 90% razlike . Pre neki dan opsta ludnica u japanu oko Pesa i uvodjenja evolucije u fudbalsku simulaciju na novi nivo a ti pricas o fudbalu sa automata....
:: Evo ucutacu ako mi samo kazes zasto 8 godina ne promene grafiku ? zasto moj ortak koji ima pentium 4 nece morati da menja komp za fifu jos toliko godina ?
:: Alo bre si ti cuo za pro evolution soccer ? jel znas zasto je taj fudbal nastao a kasnije modernizovani Pes ? Iz prostog razloga jer je FIFA PUKLA!!!!! mora nesto da se menja...
:: Sto se tice konzola nikad nece biti na nivou Pc racunara a pogotovu za grafiku ... Igrao sam Pes na sony3 i na PC masini razlika ? 500% U fifi dajem na polu vremenu 13 golova na najteze dok u pesu dajem 4-5 znaci duplo manje Ai nije perfektan ali za Fifu je izmisljen
:: Ukusi su razliciti ali saberi cinjenice 8 godina stara grafika,ai boga pitaj koliko star pritom glup i zakucava samo tako.sa pola terena sevaju golovi ...
:: Kod pesa grafika 500% bolja ai 250% bolji dok se golovi daju sa bokova ako znas foru dok kod fife boze pomozi zuvaj ulazi i kroz usi ..
:: A to nisam ja reko ko nezna nek igra fifu to ti je dragi moj slogan turnira bio pre 2 godine ...
Alphacore Re 11.07.2010. 01:14 #229475

@dejzan
1.Poredim Fifu na konzolama i Pes na PC-u ako nisi shvatio.
2.Slazem se da je Fifa katastrofalna na PC-u i shvatam zasto je nisi igrao od 2002.
3.Wining Eleven i Pes igram od kad su nastali.Tako da to tvoje osporavanje ne stoji.
4.Modernizovani Pes o kojem ti pricas propao je jos od edicije 2008.Prvenstveno mislim na brzinu i solo prodor super-igraca,lopta se ponasa kao topovsko djule,nerealna animacija i uzasan komentator...toliko o modernizaciji.I ja se iskreno nadam da ce biti nesto od 2011.
5.Ocigledno nisi igrao Fifu na PS3 povezanu na 42``+ LCD TV.Cak sumljam da nikad nisi ni igrao Fifu na next gen konzolama.Sto se tice osvetljenja u Pesu ono je dobro uradjeno,ali animacija pokreta u posedu lopte a i bez je smesna.
6.Ovo sve se odnosi na Fifu na konzolama.Kako stvari stoje izgleda da je EA resio da i PC igracima podari next gen Fifu.
7.Tvoje izlaganje je mesavina gluposti,nagadjanja,nerealnosti i pristrasnosti.
8.Ako zaista tako mislis i ne zezas nas,onda uzivaj!
9.Izgleda da ce tvoj ortak ipak morati da menja racunar ako misli da igra FIFA 11.
10.Kao sto rece kolega Gare,testovi sami govore.

Dejzan au 11.07.2010. 01:49 #229479

Brate PES je svetlosnim godinama napred.. To sto si reko za grafiku je tacno a ja te pitam ZASTO nisu menjali nista 8 godina ???
Ocito da obe igre imaju mana ali fifa daleko vise.
Ovo sad ide za plazmu tv od 42 inca Rodjo jel si svestan sta govoris ? Ma mogu da igram konzolu na 10 metara tv i dalje je game play sranje u fifi veci nego na Pes-u. Fifa je arkada ne smiulacija to je kao da poredis NBA i 2K2010 nebo i zemlja Nba isto kao Fifa nista ne napreduje ...
A to sto ce moj ortak da menja komp pa red je menjace ga ali ne zbog Fife vec zbog drugih stvari jer decko ne igra puno igre a fifa ako bude zahteval minimum dual core a grafika bude kao na sony3 pa to covek da se zapita.....
Samo cu te pitati jel mozes kao iz 2002 da sa golmanom das go ?? JA MOGU !!!! UZAS!!! sto kaze covek dva pasa i jadni gosa trci na tebe uzas bre......
Dzabe se raspavljamo kad je FIFA ARKADA a PES Simulacija....
Svako ima pravo na svoj izbor i ukus licno ja bi voleo da Fifa 2011 bude extra stvar i da se poredi sa pesom 2011 a sta cemo sa tim sto je pes otiso milione godina napred ?
A da te ja pitam si ti igrao PES na 42 incnom tv-u ? Jel vidis koliko je grafika surovija i bolja od Fife ? a tek kad povezes racunar sa TV ma idi bre ... Kazem lepo svako bira sta mu se svidja i nije to rukomet jer tamo moze da se da i manje golova ovo mu vise dodje ko odbojka ..
Pozz svima
Alphacore Ma nek si ti meni ziv i zdrav 11.07.2010. 02:01 #229481

Uzivaj!

operator re 11.07.2010. 03:31 #229487

broj poruka: 4262
Porediti FIFU i PES nije realno. Jedno simulacija, a jedno arkada. Nema potrebe dokazivati koji je bolji jer imaju razlicitu publiku. Ali igrati PES 2011 4 na 4 igrača neprocenjivo ! Za sve ostale, tu je FIFA 2011, koji nije ništa posebno, bar Nemačka - Brazil, koji sam igrao pre 2 sata sa prijateljima, čisto da probam, kako izgleda(dobio sam promo demo PES-a 2011(na japanskom) i FIFA-e 2011(nemacki)). Blago rečeno, razočaran sam FIFA 2011 verzijom. Očekivao sam da marketing nije odradio svoje( i dalje najbolja je 2002), već i da su programeri nešto uradili, ali kad su podigli kvalitetu grafike, ponašanje igrača je samo za smeh. Možda će nešto uraditi do finalne verzije, ali fiziku da će popraviti, čisto sumnjam. Mada bi volio da imaju i FIFA poklonici nešto da igraju( mislim na simulaciju).
operator

DejaN89 re 11.07.2010. 03:41 #229489

broj poruka: 575
Ja te shiteve od igara neigram vise sem ako se skupi drustvo pa przimo pes10,ovako radije odem napolje da igram fudbal nego sto cu visiti za kompom,preporucujem i vama ,zdravije je....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs