Sećam se kad sam prešao prvi put za vreme zlatnog doba PSone nije bilo neta masovno pa nisam ni čuo za ovo niti znao šta me čeka, zabezeknuo sam se. Inače legendarna igra, još malo pa kao FFT.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Mislis na ono: Slava kume, 300 zvanica.Zlatni lancic oko vrata sa krstom, ukljucujuci i taj deo oko kola), razne ikone (ikonice) svetaca. Bog u pomoci. A pobio bi sve, zato sto su te nacionalnosti.
I meni je taj album legendaran GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: I meni je taj album legendaran :: GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: .....ali albumom Nexus Polaris grupe Covenant.
Ceo album im je super. I kako sam napisao odgovor, ajd` da skinem celu diskografiju zbog zadnjih albuma. Mnogo su se promenili, ovaj zadnji im je neki new-wave-industrial-metal, nije los, ali zato prethodni, tj. izmedju ova 2 (polaris i SETI) je takav krs......strasno.
Meni je Animatronic najbolji Kovenant-ov album, posle BM faze. Sećam se da mi je ortak u srednjoj, daleke 2000-te rekao, Covenant se sad zove (The) Kovenant i nisu više BM, na šta sam mislio da je skrenuo od silnog metala koji mu je u tečnom stanju cirkulisao kroz glavu. No, ispostavilo se da je album bio extra, komercijalniji doduše, ali i dalje je bio dobar. SETI-ja nikad nisam nešto gotivio, mada nije loš, ali po meni, daleko od standarda koji je Animatronic, kao nešto novo na alternativnoj/dark/industrial/metal sceni postavio.
GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Pazi sada sam skinuo ovu diskografiju, pa sam na brzinu slusao.
Znam zasto mi se nije svideo, jer se mesaju zvukovi zato mi zvuci dull. Neko je ripovao Animatronics u 64kbps, pa prekonvertovao u 320 radi fore. Pustio sam u spectrum analyzeru i imam sta da vidim, svi albumi su u 96kbps, osim ovog u 64 (vidi se po frekventnom opsegu). A posebno sto je ovo metalurgija sa OK produkcijom, na sluskama sam cuo da nesto nije u redu i sa nexus polarisom, jer na X-Fi fatality pro imam crystalizer koji popravlja 128K ripove, ali opet se cuje da opseg koji koriste chinele imaju `voden` zvuk.
Moracu da kopam negde gde je stvarno bar 192K rip.
Evo probaj ovde: http://www.bunalti.com/?p=15229 Za ove albume nisam siguran, ali nikad ništa lošeg kvaliteta nisam skinuo sa bunalti-ja.
GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Pazi sada sam skinuo ovu diskografiju, pa sam na brzinu slusao :: :: Znam zasto mi se nije svideo, jer se mesaju zvukovi zato mi zvuci dull. Neko je ripovao Animatronics u 64kbps, pa prekonvertovao u 320 radi fore. Pustio sam u spectrum analyzeru i imam sta da vidim, svi albumi su u 96kbps, osim ovog u 64 (vidi se po frekventnom opsegu). A posebno sto je ovo metalurgija sa OK produkcijom, na sluskama sam cuo da nesto nije u redu i sa nexus polarisom, jer na X-Fi fatality pro imam crystalizer koji popravlja 128K ripove, ali opet se cuje da opseg koji koriste chinele imaju `voden` zvuk :: :: Moracu da kopam negde gde je stvarno bar 192K rip.
Thnx, uf moracu da limpa jdownloader....vidim da je rapid :)))
:: Evo probaj ovde: http://www.bunalti.com/?p=1522 :: Za ove albume nisam siguran, ali nikad ništa lošeg kvaliteta nisam skinuo sa bunalti-ja :: :: GA-MA785GT-UD3H/Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB Kingston HyperX DDR3/CFT-600-14CS/Chieftec Black Dragon/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: Pazi sada sam skinuo ovu diskografiju, pa sam na brzinu slusao :: :: :: :: Znam zasto mi se nije svideo, jer se mesaju zvukovi zato mi zvuci dull. Neko je ripovao Animatronics u 64kbps, pa prekonvertovao u 320 radi fore. Pustio sam u spectrum analyzeru i imam sta da vidim, svi albumi su u 96kbps, osim ovog u 64 (vidi se po frekventnom opsegu). A posebno sto je ovo metalurgija sa OK produkcijom, na sluskama sam cuo da nesto nije u redu i sa nexus polarisom, jer na X-Fi fatality pro imam crystalizer koji popravlja 128K ripove, ali opet se cuje da opseg koji koriste chinele imaju `voden` zvuk :: :: :: :: Moracu da kopam negde gde je stvarno bar 192K rip.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.