ako mislis na onu komandu `record demo` toga u COD 6 nema, jer nisu dozvolili konzolu `~` cak mislim da nisu ubacili tu opciju tako da jedino ti ostaje fraps ili xfire :)
znaci jedino resenje su fraps ili xfire, nego lose mi malo to posto svaki video dosta zauzima npr. frapsom 30 sec zauzima 700 mgb. , jeste sigurni da nema konzola ili nesto slicno posto kazem ovo mi je bas nelogicno ali ajde.
Naravno da zauzima mnogo mesta kada se radi o snimku...
06.07.2010. 15:48
status: user broj poruka: 10997
uradjenom gotovo bez kompresije (taj FRAPS-ov codec je skoro isto sto i `raw`). Snimis tako, pa kompresujes nekim programom (Movie maker, Vegas...) pomocu kojega ubacis i `komentare`, efekte itd., i dobijes 5-6 puta `laksi` clip.
Mora tako da snima(nekompresovano),jer bi u protivnom kada bi se direktno kompresovao nekim od standardnih formata divx,dx50...CPU bi bio toliko pod opterecenjem da igricu nebi mogao ni da igras. Kao sto kaze @tortojed,posle ga doradjujes...
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: znaci jedino resenje su fraps ili xfire, nego lose mi malo to posto svaki video dosta zauzima npr. frapsom 30 sec zauzima 700 mgb. , jeste sigurni da nema konzola ili nesto slicno posto kazem ovo mi je bas nelogicno ali ajde :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.