od novijih FIRST PERSON SHOOTER-a??? Znaci treba mi brza novija igra,moze sa tematikom drugog svetskog rata,ili modernijeg ratovanja(ali ne cod 4 ili 6,odigrao davno)...Ajd` dajte predloge
ovaj fuel of war mi se ne cini los...jesi odigrao igru,kakva je? za sniper ghost warrior sam cuo dosta lose ocene...
MIND CONTROL
:: bad company :: brothers in arms - hells highwa :: call of juarez - bound in bloo :: frontlines - fuel of wa :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Odigrao sam samo prvih par nivoa, i nisam neki ljubitelj pucačina u single, više igram multi preko neta, inače igra je dobra, kvalitetno odrađena, nije baš cod nivo ali nje ni mnogo gora, samo je pečuj obavezno pre igranja
Brothers in arms će možda prvo da te odbije zbog komandi i malo trapavijeg kretanja ali vredi truda, ubrzo se navikneš a igra je odlična inače.
Ako si preskočio cod5 slučajno, vrati se pa odigraj i to, po netu je prati bezrazložan negativan hype, nimalo ne zaostaje po kvalitetu za ostalim cod-ovima, samo je stigla u pogrešno vreme kad su se ljudi prešaltali na modern warfare pa su se malo razočarali što je ponovo ww2.
Ako bi nešto malo drugačije probaj borderlands, to je među retkim igrama koje sam obrnuo u proteklih par godina.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: ovaj fuel of war mi se ne cini los...jesi odigrao igru,kakva je? za sniper ghost warrior sam cuo dosta lose ocene.. :: :: MIND CONTROL :: :: :: bad company :: :: brothers in arms - hells highwa :: :: call of juarez - bound in bloo :: :: frontlines - fuel of wa :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.