Problem je sledeci:gubi mi se put u igrici,sta da radim,jel ima neki fix za ovo sranje,nmg da verujem i u proslom tj. obicnom GTA 4 mi se to desavalo cela tekstura mi nestane vidim samo neke gluposti kola itd.molim vas treba mi odgovor sto pre. HVALA!
moja conf.je: Windows 7 64bit procesor 2.33 intel core 2 duo 2 GB ram Graficka nVidia geforce 8600gt.
A pazi,meni ortak ima athlon x2 5000,3gb rama,i grafiku 8600gt neku silent sa 256mb rama.Igrica radi u 800x600, a nekad nemoze ni da je startuje,a nekad radi sve sa sivim linijama,sve zavisi kako dune.I to bez detalja,jadno i bedno sa gomilom bagova.Pritom dao sam mu cod 4,igra cs,PEs.Sve fino radi...
meni na phenom II x2 550,na 3.7 Ghz,4 gb ddr3 rama,i gtx260 grafikom na win 7 64bit radi sve u fullhd-u,na high,distanca 30.Radi odlicno,mada desi se ponekad zasece,ili ponekad se javi malo se pogubi grafika.Jbg,nemozes da imas nesto savrseno uvek mora nesto da zeza,u ovom slucaju bagovi.jasno se vidi,pogotovo problemi sa teksturama.I moja konfa je slaba za ovo.Mada na sve ovo ne treba davati vaznosti.Sto manje igranja,a sto vise drugih ZIVOTNIH aktivnosti.:-)
To te zebavaju teksture jer je grafa em slaba em ima malo rama, procesor je isto nedovoljan za gta iv, treba ti quad da bi radilo dobro :)))
pozdrav
:: Problem je sledeci:gubi mi se put u igrici,sta da radim,jel ima neki fix za ovo sranje,nmg da verujem i u proslom tj. obicnom GTA 4 mi se to desavalo cela tekstura mi nestane vidim samo neke gluposti kola itd.molim vas treba mi odgovor sto pre. HVALA :: :: moja conf.je: Windows 7 64bi :: procesor 2.33 intel core 2 du :: 2 GB ra :: Graficka nVidia geforce 8600gt.
Ja sam imao C2Duo E6600, 6GB Kingston RAMa i GT8800, pa mi se ponekad dešavalo nešto slično, doduše na sekundu, ali se ispravi. Sve je to zato što je igra dosta neoptimizovana. Sad imam Core i5 750, 6 GB Mushkin RAMa i HD5850 OC i prosto je neverovatno kolika je razlika, kao da igram novu igru. Probao sam je na starom kompu sa 5850, ali tek sa novim procesorom, sve je živnulo, sve mi je na high ili very high, distance 70, traffic 51, a problemčići koje sam imao su kao rukom odnešeni. Jedino što tebi može malo da pomogne je da instaliraš XP za igre na jednu particiju i Win7 na drugu particiju, za sve ostalo. Naravno, ne 64-bitne verzije, jer ti to ne treba sa 2GB rama, ne dobijaš baš ništa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.