Da li ima neki krek za igricu ili sta vec da sredi onaj uplay? Pokrenem je, ucita onaj ubisoft game launcher, patch-uje nesto i onda moram da napravim Uplay nalog ( onda mi treba original CD KEY).
imas kod pirata skid verziju, trebalo bi da radi, kako se secam u AC 2 je bila fora imas da izlecis main fajlove, a posebno uplay fajlove koji su na c:
Isto je i sa ovim mislim, ali nisam nasao na ona 2 sajta posebno lek da ima...
:: Da li ima neki krek za igricu ili sta vec da sredi onaj uplay? Pokrenem je, ucita onaj ubisoft game launcher, patch-uje nesto i onda moram da napravim Uplay nalog ( onda mi treba original CD KEY) :: :: Hvala unapred :: ::
Tako ti je kad kupujes orginal Disk zbog multi-ja i tebi zb\nanih razloga XD :)),skini k.o covek sa WBB-a od proverenog,a da vec si je uzeo,potrazi na guglu resenje sigurno ima jos ljudi sa istim problemom Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.