Pojavila se full verzija ,posto demo tesko da je tezak 4,1GB. ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: :: ...izlazi 29.jun :: :: Meni se cini da je MP dobar,a za ostalo ne znam.. :: :: :: Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 ::
misija prva traje 17 min. KAo treba da ubijem nekog diktatora (prica dno dna, ne mzoe gore), kao nasao sam poziciju ali je lik umakao e sad ja kao treba da se probijem do camca kojim on hoce da pobegne, pa zar nsiam ja neki Stealth sniper zasto bih ja jurio lika i morao da pobijem celu mapu da bih dosao do njega, nepruijatelji su glupi za medalju uz sve to... Znaci ocekivao sam prosek barem od ove igre, ovo je dno, uninstall.
Kako da podesim da mi igra bude preko celog ekrana,samo na najvecoj rezoluciji je ok,cim malo smanjim rezoluciju vise nije pun ekran a u podesavanjima nema nigde Full screen on/off?
Full screen namestish tako da ti je REZOLUCIJA za DESKTOP ista kao i u IGRI!!! Gloopost nevidjena al samo se tako reshi...znachi moraju da budu iste rez i u windowsu i u igri...!!! A shto se tiche same igre..aj kao zanimljiva je..... AL BAGOVAAA LELEEEE neprijatelj mi okrenut ledjima a puca u mene :))) hehehe..drugo...on mene vidi sa M4 pushkom na 100 metara ja sa sniper-om njega ne vidim dok ne pripuca pa tek onda! Pishe da igra trazi to i to od konfiguracije..ja imam sve jache..ono na nekoj smeshnoj rez kochi i sa maltene low detaljima.. hahaha .. Ovde treba da radi jedan patch od 4.1gb ... kao shto je i cela igra... heheh SVE U SVEMU..UZAS CRACK0-ovana igra i napravljena..shteta..a tako dobra ideja :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.