pa igrao bih,opet ovo,al naravno kopija pa serveri u favourites e sad znam za onu caku ,kao NEED ONLINE PROFILE,i evo nikako ne mogu da namestim da radi
pa ako bi mogo neko da mi pojasni proceduru,znaci multiplayer preko kopije,mnogo neshto lakse u cod-u 4
Skineš CoD 5 1.7 Privat Client Patch, startuješ ga, uđeš u igru, pritisneš F3, uđeš u neki server iz favorites, kad upadneš na njega udri F4 da te ne šutne i to je to.
Preko xfire ne može da se ulazi direktno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Trebaju ti i svi pečevi do 1.7 Odigram vikendom, obično na NRNS serveru, zombiji isto mogu da se igraju, preko garene sigurno mogu masovno, a imaš da skineš i private server patch pa možeš da igraš sa jednim ili više ortaka co-op ili zombije ako napraviš virtuelni LAN, hamachi mislim da ne može ali tunngle može, probano.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Evo i pokoji server, nisam siguran baš rade li svi, matora lista >XG< 24/7 TDM HardCore CracKed HC 195.149.21.22:27960 Club420 COD5 Normal - Purplehaze of War 65.60.4.194:28960 [v1.7] NRNS-GAMES.COM ! 205.234.153.134:28960 A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD5 v1.7| #2 tdm 89.187.135.147:28912
Za garenu ti je procedura, bekapuješ single player exe, i umesto njega staviš lanfixed exe s iste lokacije odozgo, videćeš u listi LANFIX, instaliraš garenu i dalje će ti se samo kasti, a da budem iskren i ne sećam se tačno, uglavnom program je jednostavan, imaš na njihovom sajtu valjda i faq i forum.
Vidim tek sad ono za need online profile. Najbitnija stvar je kad ulaziš u multi ili single da lupiš cancel kad te pita za online profil, ne praviš nikakav profil, sve će da radi normalno a snimljene pozicije i mp statistiku će da snima u default profil.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: E jeste da je biblija COD 2, ali igra li neko? Ja nikako da se skinem.. : ) :: :: Ako ima ljudi za igranje, bacicu par dobrih rifle servera ovde, garantujem zavisnost : :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapo :: ::
Sve patch-eve sam skinuo..instalirao,skinuo taj Private clinet patch..
E sad..ekstratovao sam taj zip fajl..i izbacio mi je 2 fajla. U jednom je private clinet patch..za pokretanje `Cracked Servera`...a u drugom bilo koje sa `Game Servere` Sta sad da radim..tj koji od ta 2 da kopiram i gde i odakle da pokrenem igru.
Постоје ствари важније од живота! Србија - Славно име златних презимена!
:: E jeste da je biblija COD 2, ali igra li neko? Ja nikako da se skinem.. : ) :: :: Ako ima ljudi za igranje, bacicu par dobrih rifle servera ovde, garantujem zavisnost : :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@2.66 Ghz :: Thermaltake Max Orb :: Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz :: Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapo :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.