Da li je ovo naslov koji vredi da se čeka?Moram priznati da posle ac2 nema nekog dobrog naslova.Mozda bi neki oblivion 5 mogao da me malo razmrda.Treba da izađe i diablo 3 ali mislim da je dragon age postavio jako visoko lestvicu.
Dragon age ima sa Diablom tačno toliko veze kao Blur sa GTR-om
A mislim da vredi da se čeka gothic ako si voleo prethodne nastavke, sumnjam da će da navuče nekog novog na serijal, meni su ti gothic-ovi bili tako nezgodni da bi radije opet igrao might&magic VII nego nešto od njih.
Witcher 2 je ono čto se čeka.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
jes onaj 3 deo bio ubagovan do zla boga ,al ne mozemo reci da je bio los procitao sam na netu da igracu koji je igrao i starije gothic igre,po razvojnom timu,ce trebati oko 80 sati da se lepo izigra u gothic-u 4(zajedno sa sporednim questovima).
Probaj Risen?ako vec nisi
a sto se tice rpg igara,tu ja pre svega cekam Fable III i DIablo III
Evo ti temu sam otvarao pre tri cetri meseca http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=26369&forid=26&katid=6 naravno da je vredi cekati, ja je cekam 3 god samo nju, jer kao sto rekog treci deo je bio los i dobar najbolji deo je ostao za sad 2 a kad je izasao frsaken gods sve su usrali bilo je toliko bugova da nije moglo da se igra, zato na ovom delu rade 3 god i imace atmosferu kao gothic 2 sto mi se mnogo svidja a uopste nij ezahtevna
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Risen se i meni sviđa, zaista sve je odlično odrađeno, međutim...igra sama ima toliko bugova(ne možeš da otvoriš misiju, ne možeš da uradiš ovo, ono...). Skinuo sam 2 verzije, editovao konzolu, nervirao se samo, na kraju sam je deinstalirao i vratio se na pucačine.
Be the change you want to see in the world.
:: jes onaj 3 deo bio ubagovan do zla boga ,al ne mozemo reci da je bio lo :: procitao sam na netu da igracu koji je igrao i starije gothic igre,po razvojnom timu,ce trebati oko 80 sati da se lepo izigra u gothic-u 4(zajedno sa sporednim questovima) :: :: Probaj Risen?ako vec nis :: :: a sto se tice rpg igara,tu ja pre svega cekam Fable III i DIablo II :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.