U posledjih godinu, mozda i jace, jedina igra koja mi nije bila kratka, dosadna... je AC2. Nadam se da ce bar neka od ovih (mada ih necu ni igrati sve, mozda 3-4) biti takva kao sto je AC2.
Dead Space 2, Crysis 2, Assassin`s Creed: Brotherhood, Gears of War 3, izgledaju dobro ali najvise cekam novi Ghost Recon i Witcher 2, sve u svemu bice sta da se igre ove i sledece godine.
:: Dead Space 2, Crysis 2, Assassin`s Creed: Brotherhood, :: Gears of War 3, izgledaju dobro ali najvise cekam :: novi Ghost Recon i Witcher 2, sve u svemu bice st :: da se igre ove i sledece godine :: ::
Nisam ni cuo za novi Mortal,mada sam ja misljenja da se Midway izgubio posle trojke.Daj boze da gresim jer mi je to bila omiljena igra(jos sada imam vecinu finisha u glavi).
Sto se ponudjenih trejlera tice ima tu par finih naslova,prem da sam ja misljenja da ce tu najbolji biti novi Ghost Recon,e sada mozda sam malko pristrasan ali me odusevljava taj serijal.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: mada kad stigne Mortal Kombat novi bice extr :: :: a i dotad ce xbox 360 da legne,inace izlazi samo za xbox 360 i PS :: :: Fable 3 isto HIT i ZVEZDA,kako god mi gledal :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.