Problem je sledeci,u toku igre tacnije sami kraj obracun na brodu dolazi mi do resetovanja kompa i cuvenog plavog ekrana.ovo se desava uvek na istom mestu pa me zanima jel to igrica nesto vrisnula ili sta.probao sam win7 x64 i x86.kod x64 mi resetuje komp a kod x86 blokira igricu.
e brate ja sam tu imao problema sa igrom da sam stavio detaljena minimum sa PII 940 i 4870 i nista, samo meni nije bio BSOD nego boje zamrljane secka kao sam djavo, pozovem konzolu kad ono memory leakege problem, zabagovana igra
Taj kraj je zahtevan, baš mi je tu padao fps i slika se zamrzavala na tren na 1680x1050. Kad sam smanjio rezoluciju, onda je problem nestao. Mnogo bagova ima u samoj igri.
Igra je poprilicno bagovita, meni je isto zabadala pa sam probao vise razlicitih lekova dok nisam naisao na odgovarajuci gde je radila kako treba. Obavezno se treba odraditi update igre sa poslednjim patch-evima, popravljaju je poprilicno.
:: masina je sledec :: amd phenom ll 550 na 3720mh :: saphire vapor-x 5770 1010/144 :: 2x2gb apacer golden plate 800mh :: corsair tx 65 :: :: a fps mi je oko 25-30 na 1440x900 sa very high podesavanjim :: ::
Masina je ok,igra je bagovita,jel pomaze kada smanijis detalje...tako je i kod mene pucalo koliko se secam,jednostavno bag je sam nestao i nekako sam zavrsio igru
ja sam imao isti problem sa fps u zadnjem nivou na xp,takodje sam imao neke crvene kocke velike konfa je nvidia 8600gt biostar 2 gb ram gail 2.33 e6550 core 2 duo intel
cuveni brod... igru sam presao par puta i svaki put sam na platformi broda propadao?.. samo pocnem da padam i padnem na platformu ispod (i samim tim se zaglavim jer nemam izlaz) ili u vodu i zaginem. znaci ko da je pola broda bilo suplje.:) na kraju je bilo ko igra pamcenja -ne smem da se zastekam u taj cosak, tu je rupa, pazi ovde kod helikoptera isto, opasno je hodati po ofarbanoj liniji, ne uzimati municiju odatle... a i pazim da me ne pogode pritom. mislim da je to trebalo klasifikovati kao novi nivo tezine.:)
skini sve apdejte i probaj neki drugi crack.
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
probao sam sa low podesavanjima na svim manjim rezolucijama opet nista.jedino sto je zanimljivo kad igram na 32bit,igra jednostavno stane svi se ukoce i mozes da trckaras po brodu niti ko napada,niti ko puca.izgleda da igrica nesto ne valja,moracu da potrazim nesto valjanije izdanje
skini neciji save game sa neta do broda pa pokreni tj nastavi njegov play, mene je iskulirala igra na onom groblju ili sta god kad porokam njihove super vojnike i treba da sleti ekipa po mene, jednostavno ja ih pobijem ali ovi ne slecu, ja skinem save i radi :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.