@ Daum - >Bas suprotno!Naslov je extra...Tako ce bar neko da ga procita i da mi neke informacije o crack-u :). CRYTEC napise `Crysis 2` i svi nasrnu da vide sta ima novo...kad ono pise `Crysis 2 uskoro` :).Mislim da ce pojedinci shvatiti sta hocu da kazem.
da, s tom razlikom sto se takav naslov stavlja kada se nesto najavljuje tj. kada se informacija NUDI ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: @ Daum - >Bas suprotno!Naslov je extra...Tako ce bar neko da ga procita i da mi neke informacije o crack-u :). CRYTEC napise `Crysis 2` i svi nasrnu da vide sta ima novo...kad ono pise `Crysis 2 uskoro` :).Mislim da ce pojedinci shvatiti sta hocu da kazem :: ::
to sam i ja hteo da mu napisem, al` reko, ajd, da ne budem zao .)
:: Sad za kaznu da poslusa imarkovica i napravis crack ne nadjes nego napravis... : :: xex :: :: Fatality cSports public : 91.150.72.228:27034 :: http://fatality-cs.info :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.