Metal SLUG Colekcija 4PC - da vas malo obradujem...
STRANA 1 OD 1
imarkovic
Metal SLUG Colekcija 4PC - da vas malo obradujem...
11.06.2010. 15:05
T27417
status: user broj poruka: 18996
Pošto u zadnje vreme kukate kako nema šta da igrate, mogu reći da sam se malo navuko`, evo fenomenalne kolekcije svih delova igre, paket je za PC i instalira se, odlično je urađen:
verujem da ih ima kamara koji nisu presli, a meni je ovo bila omiljena igra iz detinjstva, dok je bila na automatima, al` nikad nisam uspeo ma ni do pola da dodjem, posto me mrzelo da se cimam oko podesavanja emulatora i potrage za romovima, slucajno videh kod druga da ima i uzeo mu, nisam ni znao da postoji..
:: Ja sam presao Metal SLUG 1,2,3,4,5 i X pre jedno 3-4godine na PCu :: i svakako je preporucujem svima
msx je i najboljki u serijalu, secam ga se jos sa aparata (kod cigana), posle na sony1 pa sam ga pre god dana nasao za pc, to je kultna igrica i ne traba nista vise pricati, samo je jos pominjanja vredno, adventures island 3 isto igra sa sege moon dancer itd
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.