meni je poslednji deo bio super doduše nisam igrala prva tri dela
:: exelent, posto su zasrali zadnji deo, ovaj je koliko sam ja gledao kao warrior within, prva tri dela za pc su odlicn :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
o ukusima ne vredi raspravljati... meni se pop ghost of the past (2008) veoma, veoma dopao. evo sad ga prelazim drugi put. grafika je prelepa a igra opustajuca. nadam se i nastavku u buducnosti, mada se sanse za to vremenom smanjuju...:/
edit: eto, pretece me JovankaO.:) ista situacija ovde, tek treba da odigram prethodne delove.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: exelent, posto su zasrali zadnji deo, ovaj je koliko sam ja gledao kao warrior within, prva tri dela za pc su odlicn :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
:: Tipican Copy/Paste deo, sa apsolutno ni sa cime novim sto bi me moglo da zainteresuje :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: ::
Jovanka, odigraj pra tri dela ili samo warrior with in ili two towers, i videces o cemu pricam, i ti i kolega ste rekli da niste igrali prethodne zato vami jeste zadnji najbolji, zadnji je glupopst sad naopako o ukusima stvarno ne treba raspravljati ali je sranje, i prelak je sto me najvise nervira i vise je za decu radjen i + sto je kao stri a izgubio je ozbiljnu pricu
probaj prethodne delove zakljucices ostatak sama
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: :: meni je poslednji deo bio super doduše nisam igrala prva tri del :: :: :: exelent, posto su zasrali zadnji deo, ovaj je koliko sam ja gledao kao warrior within, prva tri dela za pc su odlicn :: :: :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: :: :: ::
Prince of Persia je igra koja ima malo fight-a, a mnogo vise logike, sto nije lose, ali bi bilo super da ima malo vise fight-a a malo manje logike, jer je tada mnogo zanimljivija igra.
:: Prince of Persia je igra koja ima malo fight-a, a mnogo vise logike, sto nije lose, ali bi bilo super da ima malo vise fight-a a malo manje logike, jer je tada mnogo zanimljivija igra :: :: Pozdrav!
pa nije bas tako, pre bih rekao to, u bar nekoj dozi, za Tomb Raider...
:: Prince of Persia je igra koja ima malo fight-a, a mnogo vise logike, sto nije lose, ali bi bilo super da ima malo vise fight-a a malo manje logike, jer je tada mnogo zanimljivija igra :: :: Pozdrav!
Skinuo sam igru, nije to problem, samo mislim da još nije izašao dobar krek, bar ja ne mogu da ga nadjem pa zato pitam. Malo mi je sumnjivo da nema još ništa na Warezu a da se pojavio. Pozdrav! :: :: @tata0 :: :: Ima na Partis- :: ::
U potpunosti se slazem sa svim sto si napisao :) Igrao sam predhodna 2 3 dela i meni su se bas dopali, a ovaj 2008 je grafika em zastarela, i tacno deluje kao one igrice za decu, i cela prica je prosecna, potezi i sibanje nije lose, ali ipak sam prevazisao taj princ, probacu ovaj novi da vidim kako izgleda ali ako je isto ko ovaj predhodni odmah ide uninstall :)
:: Jovanka, odigraj pra tri dela ili samo warrior with in ili two towers, i videces o cemu pricam, i ti i kolega ste rekli da niste igrali prethodne zato vami jeste zadnji najbolji :: zadnji je glupopst sad naopako o ukusima stvarno ne treba raspravljati ali je sranje, i prelak je sto me najvise nervira i vise je za decu radjen i + sto je kao stri a izgubio je ozbiljnu pric :: :: probaj prethodne delove zakljucices ostatak sam :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: :: :: meni je poslednji deo bio super doduše nisam igrala prva tri del :: :: :: :: :: exelent, posto su zasrali zadnji deo, ovaj je koliko sam ja gledao kao warrior within, prva tri dela za pc su odlicn :: :: :: :: :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: :: :: :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
A ovaj lik je na warezu izbacio i ja ga probao igrao jedno 5 min i bag bela slika.. i posle izadjem da vidim sta je na warez i vidim da pise da moze da se igra samo 5 minuta.. jbg.. evo sad je izasao full skidrow
izgleda da Skidrow nije kompletirao fix kako treba pa se na jednom delu vrata uopste ne otvaraju. Taj ddeo je pred kraj igre sa 3 summonera. Ovo olaksava situaciju sa otvaranjem vrata, jedva sam nasao.
Download the h4×0r trainer named: “Prince_of_Persia_The_Forgotten_Sands_v1.0_+_6_Trainer” 1. Start it 2. Start the game and start playing 3. Play the game and get to the closed door with no enemies left 4. Stand next to the door. 5. Enable the trainer with “insert” button, and save your position with “NUMPAD6″ 6. From the menu load the last checkpoint 7. Right when the animation starts with the 3 summoners load your position with “NUMPAD7″
ispala je bolaj nego sto sam ocekivao, jako dobri delovi sa akrobacijama i meni je bolaj od onog animiranog sranja. Bahguje dosta valjda ce da popravi to ovaj crackfix.
Broj postavljenih tema: 60389. Broj poslatih odgovora: 647361. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.