Šta zamišljaš da treba da bude u jednoj racing igri od 14GB?
@Bassivity, igra je bolja od Split Seconda barem po licenciranim automobilima... Gledao sam review na gametrailers za Split Second i nije mi ulio mnogo pouzdanja... __________________ Scourge of PCBerza
i meni izgleda bolje bas zbog licenciranih automobila ...split second sam instalirao ,probao 15 min i odm obrisao ...najglupljih 7gb skinutih u mom zivotu
Grafika i detalji nemaju baš veze sa veličinom igre. Veličinu mogu jedino da povećaju prerenderovane sekvence u visokoj rezoluciji, ogromna količina mapa i slično...
U prevodu, nema šta tu da zauzima 14GB...
To što piše na sajtu je preporučen prostor na HDD-u da bi igra radila optimalno... __________________ Scourge of PCBerza
Blur je PowerUp Racing, ako si igrao davno RollCage znaš o čemu pričam... Tokom trke skupljaš power-up ove koji ti pomažu tokom trke i mogu da budu projektili, štitovi itd... __________________ Scourge of PCBerza
:: i meni izgleda bolje bas zbog licenciranih automobila ...split second sam instalirao ,probao 15 min i odm obrisao ...najglupljih 7gb skinutih u mom zivotu :: :: :: :: CARPE DIEM :: ::
NFO fajl za Vitality verziju kaže da je full, a ne RIP. Izacuju sve release grupe RIPove raznih igara, ali uvek navedu da li je RIP i šta je RIPovano...
:: nevolim ripovane igre posto su ubagovane... :: :: :: zavisi ...meni su svi skullpturini i dopemanovi ripovi radili lepo ...jedini problem sam imao sa nekim splinter cell-om ali o je bilo davno
nema veze sto je rip, samo nema opciju igranjua online jos nije izasao crack igra ima prelepu atmosferu, i zivopisne boje, i bosebnu igrivost mislim da se neces zajebati
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
split second nisam probao,mozda posle blura,igrao sam ga 2 sata nisam ni osetio,zanimljiva je igra ,opusta i zabavlja,stvarno je super,jedina mana sto se mene tice sto nemozes da menjas podesavanja kontrola,malo bzvz.. A sto se split seconda tice zakljucan fps na 30,glupost,tako da me uopste neprivlaci,plus licencirani automobili na strani blura. I moj blur je vitality 5,2,nije rip full je...
I ja sam obrisao split second posle pola sata, dosadno ubi bože
07.06.2010. 08:13
status: user broj poruka: 9006
Blur je malo loše odrađen kao import sa konzole, komande itd, ali je zato igra odlična za neobaveznu zanimaciju, iako ume da bude zajebana tu i tamo. Ok grafika i licencirana kola su lep plus. Najbolje bi je opisao kao miks nfs-a i mario kartinga. Jako dobro, sve u svemu, osobito što ovakvih stvari nema mnogo na pc-ju
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
sra*e igra.... Split Second sam presao, zabavna igra, ima dosta autombila i jako je dobra za opustanje i uzbudljiva, iako nema eze a realnostcu i na nivou Mario Karta je sto se voznje tice....
Ripove sam skidao kad sam imao net 1-2MB pa me je mrzelo da cekam da se skine full, sada mogu da skinem nekoliko puta full dok oni izbace rip :)
:: Nista bez crash team racing- :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.