Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
re-volt mi restartuje komp???nista mi nije jasno
STRANA 1 OD 1
ivanpk73 re-volt mi restartuje komp???nista mi nije jasno 06.06.2010. 23:54 T27319

status: user
broj poruka: 26
imam problem sa igricom re-volt,svuda mogu da je igram osim na mom kompu,a treba mi ko lebac!ucita stazu kad treba da pocne igrica,klik restart.neznam ucemu je problem igrica je stara i netreba cak ni instalacija.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 07.06.2010. 00:17 #220469

broj poruka: 1532
Старије игрице по некад нису хтеле да раде на АТИ картицама. Обично то никада није исправљано ако игре нису доживеле какву популарност. Сећам се нпр. Том и Џери `Песница беса` је радила само на Нвидиа картама.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

ivanpk73 poenta 07.06.2010. 07:43 #220545

igrica je radila na mom kompu jedno vreme sve dok mi nije pao sistem idok nisan reinstalirao win,mozda nesto fali u instalaciji,neznam.mogu da igram cod4 i sl,ali revolt nece da krene?

gilopile Re: re-volt mi restartuje komp???nista mi nije jasno 07.06.2010. 09:08 #220560

broj poruka: 9459
Pokreni je u win98,ili 95 compatibility mode-u,trebalo bi da sljaka.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: imam problem sa igricom re-volt,svuda mogu da je igram osim na mom kompu,a treba mi ko lebac!ucita stazu kad treba da pocne igrica,klik restart.neznam ucemu je problem igrica je stara i netreba cak ni instalacija
::
ivanpk73 ok 07.06.2010. 14:42 #220642

ok ali gde je to podesavanje,u igrici nisam mogo da nadjem takvo podesavanje???
gilopile Re: ok 07.06.2010. 14:45 #220645

broj poruka: 9459
Ne nalazi se u igrici,nego desni klik na revolt.exe(ne na precicu),pa properties/compability,tu podesis win 95,ili 98.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: ok ali gde je to podesavanje,u igrici nisam mogo da nadjem takvo podesavanje??
ivanpk73 ok 07.06.2010. 23:52 #220798

probao sam opet isto,neznam sta bi moglo da bude,znaci radila mi je i posle reinstalacije sistema nece,a ta ista igrica na laptopu radi???

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs