imam problem sa igricom re-volt,svuda mogu da je igram osim na mom kompu,a treba mi ko lebac!ucita stazu kad treba da pocne igrica,klik restart.neznam ucemu je problem igrica je stara i netreba cak ni instalacija.
Старије игрице по некад нису хтеле да раде на АТИ картицама. Обично то никада није исправљано ако игре нису доживеле какву популарност. Сећам се нпр. Том и Џери `Песница беса` је радила само на Нвидиа картама.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
igrica je radila na mom kompu jedno vreme sve dok mi nije pao sistem idok nisan reinstalirao win,mozda nesto fali u instalaciji,neznam.mogu da igram cod4 i sl,ali revolt nece da krene?
Re: re-volt mi restartuje komp???nista mi nije jasno
07.06.2010. 09:08
status: user broj poruka: 9459
Pokreni je u win98,ili 95 compatibility mode-u,trebalo bi da sljaka.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: imam problem sa igricom re-volt,svuda mogu da je igram osim na mom kompu,a treba mi ko lebac!ucita stazu kad treba da pocne igrica,klik restart.neznam ucemu je problem igrica je stara i netreba cak ni instalacija ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.