...evo vec se 2 deo uveliko sprema za jesen, a mene zanima, da li postoji mogucnost da se prvi deo igra makar u mrezi sa drustvom, posto nisam naleteo ninast slicno, ne znam da li je moguce, znam da treba da imas njihov nalog, tj original igru da bi moga tako nesto, ...nego jel ima neki lekic ili nesto?
Pozz...
...pa iskreno, posle NFS MW svaka sledeca njihova igra je isla u nekom cudnom pravcu, a i na gore... a TDU je bilo pravo iznenadjenje, s obzirom kakav im je bio serijal do tad, ono je bilo pravo cudo, ...jedina mana je bila sto nisu pandure malo bolje odradili, ali zato je NFS MW imao pandure za medalju, ...nije mi samo bilo jasno, kad vec toliko kopiraju jedni od drugih, sto ovi iz Atarija ne prekopirase pandure iz MW...
Valjda ce sad biti bolje...
Pozz...
Pozz...
po onome sto sam procitao u raznim najavama ,igra ce da bude vrh ...jedino sto nisam procitao ,ili sam procitao pa sam zaboravio ,je :hoce li biti malo makar budzenje automobila ? ...inace ,igrica je kao stvorena da se igra sa volanom ...uzivancija
Skidam 140GB, modemom, valjda će za 50-ti rođendan biti instaliran
:: bax covece ,svaka ti cast ...da li bi ja mogao negde da se prijavim za testiranje ,da li je kasno ? meni su slali za poziv za APB ,ali me mrzelo da skidam 8gb ...mada za TDU cu i 20 da skinem :: :: :: po onome sto sam procitao u raznim najavama ,igra ce da bude vrh ...jedino sto nisam procitao ,ili sam procitao pa sam zaboravio ,je :hoce li biti malo makar budzenje automobila ? ...inace ,igrica je kao stvorena da se igra sa volanom ...uzivancij :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.