Danas na jednom forumu mi stiglo nekoliko pm-a sa nekim linkom. Ja procitam sta se u stvari radi i fora je da skupis 380 i vise poseta dobijes 12mseseci besplatan server na kome moze da igraju 30igraca. Posto je pre bila prica da podignemo server ja reko da pokusamo ovako. Samo posetite link koji cu da ostavim i ako skupimo 380 i vise poseta dobicemo besplatan server. Samo prvi put kad posetite link racunase sve ostalo ne. Ja nista ne raklamiram!!! Ako necete ne morata, ako admini smatraju da je ovo reklama nek obrisu temu i neka me banuju.Toliko.
Ja sam 15ak njih pitao da li je prevara i svi kazu da nije. Nadam se da nije.
:: Baš me zanima da li je prevar :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
+1 *********************************************** Napominjemo korisnike da imamo sistem za praćenje IP adresa te da je onemogućen pristup preko proxya! Tocadisco vam se zahvaljuje na klik na link! Klikom na link od Tocadisco ste pomogli da zaradi +1 bod. Kada skupi više od 350 bodova dobija BESPLATAN HOSTING! ************************************************
:: + :: ********************************************** :: Napominjemo korisnike da imamo sistem za praćenje IP adresa te da je onemogućen pristup preko proxya :: Tocadisco vam se zahvaljuje na klik na link :: Klikom na link od Tocadisco ste pomogli da zaradi +1 bod :: Kada skupi više od 350 bodova dobija BESPLATAN HOSTING :: *********************************************** :: :: JBG, ne ispisuje koliko jos imas do 350 :: :: poz :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.