Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Igrica sa policijskim autom :) ?
STRANA 1 OD 1
tosas Igrica sa policijskim autom :) ? 28.05.2010. 09:26 T27110

status: user
broj poruka: 304

Treba mi za klinca.Ako ima nesto gde se vozi bas policijski auto da sto vise lici na policijski,jos ako ima rotaciju....
Igrace se na laptopu 2gb ram i 2400xt mobility radeon graficka. Nije bitan framerate ali neka previse zahtavna ne bi mogla ni da mrdne verovatno.
Gledao sam svasta i skidao i ne nadjoh.
Dete ima 4 godine pa nije bitno ni neka realnost samo da sto vise lici na policijski.
Nadam se da nece biti policajac kad poraste. Izvinjavam se ako ima prisutnih iz sluzbe :)

Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos666 Eee, nekad davno... 28.05.2010. 09:34 #217618

broj poruka: 398
... sam dane i mesece provodio uz NFS High Stakes, al ta je jako stara i nisam uspeo da je pokrenem na nicemu novijem od Win 98SE... A od tad mi je svaki NFS bio sve vece razocaranje... Ima u Most Wanted-u i Carbonu da ga jure panduri ako ga to imalo zanima, a jedino sto mogu da se setim da mozes da budes pandur je igrica po onoj nemackoj seriji Alarm fur Cobra 11 Crash time, mada nije preterano za odusevljenje, al igrace klinac, pa i nije bitno, ima rotaciju, sirenu i njemu samo to i treba...
http://www.warezws.com/viewtopic.php?f=10&t=56944&hilit=alarm+fur+cobra

Ili mu daj da igra GTA, moze da razbije lobanju pandurima i ukrade im kola :D
pufi re 28.05.2010. 09:35 #217619

broj poruka: 2196

gta vice city
gta san andreas

moze tu da se vozi sta oces a i dete ce se sigurno oduseviti

http://www.dodaj.rs/f/1w/XN/Wq7uibN/ochfg.png

Intel i7 920 4.1GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
CROSSFIRE(PALIT 4830_GAINWARD 4870)
CORSAIR TX 950W
GIGABYTE Clear Case
BENQ T241WA

milos666 Ma kakav bre GTA... 28.05.2010. 09:43 #217621

broj poruka: 398
... deca vole da istrazuju, mozda nece sad kad ima 4 godine da gleda nista drugo do pandurskih kola, al za godinu, dve kad krene ozbiljno da igra... Gde je mozak... Mislis da je zdravo da dete igra takvu igru, pa ajd da ima 15 godina, pa ipak ima neku vrstu rasudjivanja sta je dobro a sta lose, ali u tim godinama deca samo oponasaju ono sto vide i cuju i to im postaje normalno... Nemoj se zezas, probaj da nadjes ako su zivi ovi linkovi sto sam nasao na warezu, igra je bas decja, lagana, vozi se po autoputu i nista specijalno sem voznje i ne moza da radi...

tosas re:re 28.05.2010. 09:47 #217622

Jel moze da se vozi odmah na pocetku sta hoces ili mora da se prelazi prvo nesto?
Mislim ako mora onda ce tata,a ako ne mora ne mora...

gta vice city
gta san andreas

moze tu da se vozi sta oces a i dete ce se sigurno oduseviti

dragance Midtown Madness 2 je zakon! :) 28.05.2010. 10:29 #217635

broj poruka: 144

Skini Midtown Madness 2 i uzivaj. Nije zahtevna igra, solidna grafika kada se skine par manjih patcheva, + mogucnost dodavanja drugih automobila, cak i policijskih, I naravno moze da se vozi policijski auto...
tosas re: milos666 28.05.2010. 11:07 #217644

Linkovi ne rade...
Za mozak imamo mi druge stvari,ovo hocu ponekad da mu pustim da se izludi.Max pola sata,sat u nekoliko dana.
Kod Gta moze da bude zajebano ono gazenje pesaka.Voli on to ,ali mu bas ne bih prikazivao.Pustio sam mu mafiu malo i kad gazimo ljude hoce srce da mu iskoci od uzbudjenja tako da sad trazim nesto manje hard core...
Probacu gta da vidim jel moze bez ubijanja....

... sam dane i mesece provodio uz NFS High Stakes, al ta je jako stara i nisam uspeo da je pokrenem na nicemu novijem od Win 98SE... A od tad mi je svaki NFS bio sve vece razocaranje... Ima u Most Wanted-u i Carbonu da ga jure panduri ako ga to imalo zanima, a jedino sto mogu da se setim da mozes da budes pandur je igrica po onoj nemackoj seriji Alarm fur Cobra 11 Crash time, mada nije preterano za odusevljenje, al igrace klinac, pa i nije bitno, ima rotaciju, sirenu i njemu samo to i treba...
http://www.warezws.com/viewtopic.php?f=10&t=56944&hilit=alarm+fur+cobra

Ili mu daj da igra GTA, moze da razbije lobanju pandurima i ukrade im kola :D

... deca vole da istrazuju, mozda nece sad kad ima 4 godine da gleda nista drugo do pandurskih kola, al za godinu, dve kad krene ozbiljno da igra... Gde je mozak... Mislis da je zdravo da dete igra takvu igru, pa ajd da ima 15 godina, pa ipak ima neku vrstu rasudjivanja sta je dobro a sta lose, ali u tim godinama deca samo oponasaju ono sto vide i cuju i to im postaje normalno... Nemoj se zezas, probaj da nadjes ako su zivi ovi linkovi sto sam nasao na warezu, igra je bas decja, lagana, vozi se po autoputu i nista specijalno sem voznje i ne moza da radi...

tosas re dragance 28.05.2010. 11:52 #217657

Kupujem MM2 :)
Deluje ok.
Hvala svima!

Skini Midtown Madness 2 i uzivaj. Nije zahtevna igra, solidna grafika kada se skine par manjih patcheva, + mogucnost dodavanja drugih automobila, cak i policijskih, I naravno moze da se vozi policijski auto...
2m4Y re: 28.05.2010. 14:10 #217703

broj poruka: 2352
...slucajno sam malo caprkao i nasao ovo, u NFS 3 i 6 mogao si da vozis pandurska kola, tj da budes pandur bez nekakvih ogranicenja... nazalost vecina linkova je mrtvih, jedino sto sam nasao na demonoidu neke torente koji jos zive... evo ti uTorrent program i NFS 3, 4 i 6 torrenti, potrajace malo dok skine, ali mislim da ces uzivati i ti i tvoj klinja, pozz...

http://www.megaupload.com/?d=MVYBCH64

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Daum ... 28.05.2010. 14:34 #217709

broj poruka: 12794
Definitivno je NFS prava stvar. Nema gaženja pešaka i nasilja, samo jurnjava...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

alexapi32 Re: 28.05.2010. 15:51 #217728

broj poruka: 158
Da dodam da sa kod doticnih NFS igara ne moras da prelazis nista specijalno da bi mogao da koristis policijski automobil. A kod MM2 je ipak trkanje u centru paznje, tako da moja preporuka ide ka NFS-u 4 ili 6. P.s Mislim da ih oba imam na CD-u jos uvek :)
MSi K9N-NEO-F v2```AMD Athlon 64 X2 3800+ @2,4Ghz```ATI Radeon HD 2600XT 256Mb GDDR4 128Bit```2x1GB TakeMS 800Mhz```CGen e-6099 400W```Acer X223W-Q```A4Tech XL-740K Oscar```HDD 500GB+160GB

AndRey Nekada davno... 28.05.2010. 16:12 #217735

broj poruka: 324
Postojala je jedna igrica zvana Police Chases za PlayStation 1... Igro sam je dok mi oci nisu poispadale, moze i u dvoje, jedan vozi, drugi puca, znaci sve bi dao za Remake te igrice, jer stvarno krca ! Vidi skini emulator za PS1, pokrenuces je bez problema... Srecno !
Don`t drink and drive, take joint and fly . )

tosas re 2m4Y 28.05.2010. 16:22 #217739

Nisam znao da nfs ima police. Skidam nfs 3. Navuci cu se...
Thx

...slucajno sam malo caprkao i nasao ovo, u NFS 3 i 6 mogao si da vozis pandurska kola, tj da budes pandur bez nekakvih ogranicenja... nazalost vecina linkova je mrtvih, jedino sto sam nasao na demonoidu neke torente koji jos zive... evo ti uTorrent program i NFS 3, 4 i 6 torrenti, potrajace malo dok skine, ali mislim da ces uzivati i ti i tvoj klinja, pozz...

tosas re AndRey 28.05.2010. 16:25 #217741

Ne bih bas neko pucanje i krv. Bice toga kad poraste.
Tata bi voleo,ali...

AndRey heheh... 28.05.2010. 16:38 #217745

broj poruka: 324
Nema krvi, jednostavno juris kola, a tvoj saigrac puca u gume i tako to... Msm kako hoces, ali veruj mi da se neces pokajati ako odigras...
Don`t drink and drive, take joint and fly . )

ramzesIII Crash time 3 30.05.2010. 13:53 #218136

broj poruka: 1017

Od milion igara sa vozilima moram da prokomentarisem ovu !!!
moji klinci je igraju , radjeno je na temu nemacke serije kobra 911.
Razlika od ostalih igrara je sto je sva tekstura pravljena po nemackim (evropskim) gradovima, nema ali bas nikakve slicnosti sa americkim i ostalim igrama sa voznjom, sto je za mene prijatno iznenadjenje i odmor za oci. :)

ps. vozis beli BMW sedmicu juris lopove i na sred puta ima zelena traka koja pokazuje kako se najlakse savladava krivina, mislim da je to olaksavajuce za male igrace.
na zalost mislim da nema rotaciona svetla :(
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs