Ovako,juce instalirah Age of empires 2 reko da igram sa bratom u mrezi malo ali imam problem sa bojoma u igri...Ovako izgleda : http://tinypic.com/view.php?pic=i5q3hk&s=6 I sta god da uradim niako da podesim normalno,probao sam sa Compatibility modom ali nista..Ima li bilo kakvo resenje za ovo? Problem broj 2 je oko Modern Warfare-a 2... Pri kraju igre kada Price pogadja Shepardov helikopter i padnes niz vodopad sledi ucitavanje ali tu igra zakuje,i izbaci gresku..Ne znam da li je do lekica,(skidro*),lose verzije igre ili neceg treceg..Ako iko moze da pomogne hvala svima unapred. Ako je bitno imam Intel e6600,4 gb ddr2,GeForce 9600Gt (najnoviji drajveri)...
problem br1 glasi i ako nisi naveo imas 100% W7 posto se to na njemu desava jel tako?! I neznam zasto nisam se zanimao ali sam se smorio jer AOE volim i danas dan da raspalim partiju 2. Nisam imao problem, nesecam se ko je radio lekic ali glavno to je proslo ok
da zaboravih da napomenem da imam win 7 ultimate x86...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: problem br1 glasi i ako nisi naveo imas 100% W7 posto se to na njemu desava jel tako? :: I neznam zasto nisam se zanimao ali sam se smorio jer AOE volim i danas dan da raspalim partij :: 2. Nisam imao problem, nesecam se ko je radio lekic ali glavno to je proslo o :: :: ::
covek je vec rekao da nece i da je probao.... i ja sam probao to kod mene i nece.....
:: Desni klik properties na age of empires 2 i compability i lupi tamo mod koji hoces mada po ovom screen-u sve je ok :: :: A sto se tice MW 2 promeni lekic :) :: :: Pozdrav!
Citao sam gore i ne primetih to ne znam ni sam kako. Mada je meni po onom screen-u sve ok !
Pozdrav!
:: covek je vec rekao da nece i da je probao.... i ja sam probao to kod mene i nece.... :: :: :: :: Desni klik properties na age of empires 2 i compability i lupi tamo mod koji hoces mada po ovom screen-u sve je ok :: :: :: :: A sto se tice MW 2 promeni lekic :) :: :: :: :: Pozdrav!
@Rancesco85 Uporedi screenshotove sa neta sa tvojim i lakse ces naci resenje problema na nekom stranom sajtu, osim ako neko ovde nije to iskusio vec. @gile23 nisi ti jedini, vecina forumasa ne cita postove kako treba. Doduse tebi se to cesce desava. Naravno da ne vidis da ima manjak boja.
Problem2, probaj drugi krek. Kakvu gresku izbaci? Pogledaj koja je, pa izguglaj, nije to tako tesko, najlakse je ovde napisati i cekati resenje... ___________________________________________________________ ...Glory Of Cyrodiil...
Erestun ne cakam resenje samo,vec sam guglao za AOE 2 i slabo da sam nasao neko resenje, a za COD da mogu da vidim koja je greska lako bih nego zakuje i pojavi se da je stop responding.... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: @Rancesco85 Uporedi screenshotove sa neta sa tvojim i lakse ces naci resenje problema na nekom stranom sajtu, osim ako neko ovde nije to iskusio vec :: @gile23 nisi ti jedini, vecina forumasa ne cita postove kako treba. Doduse tebi se to cesce desava. Naravno da ne vidis da ima manjak boja :: :: Problem2, probaj drugi krek. Kakvu gresku izbaci? Pogledaj koja je, pa izguglaj, nije to tako tesko, najlakse je ovde napisati i cekati resenje.. :: __________________________________________________________ :: ...Glory Of Cyrodiil... :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Probao i to,opet isto...E kako se iznerviram ovako bzv... Na kraju cu instalirati xp,koliko se secam tamo je bilo ok. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Probaj da staviš prvo u winu display color depth na 16bit :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
skini VMware Workstation, i unutar njega instaliraj xp (ne treba ti posebna particija za to). a onda unutar xp-a instaliraj igru. xp u wmvare-u moze da pristupa netu preko win7, pa probaj mozda mozes da igras online na taj nacin...
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: ako nista napravicu particiju za xp pa tako da probam... Inace ne znam ko je uspeo,jel to moguce uopste? : :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: matori instaliraj win98 kao u dobra stara vremena kod Piketa : :: :: radi provereno :: :: znas li ko je jedini pobedio Leshy-a :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.