Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Battlefield Bad Company 2 uzasno izgleda...
STRANA 1 OD 2  
phoboskv Battlefield Bad Company 2 uzasno izgleda... 23.05.2010. 10:32 T26997

status: user
broj poruka: 940
... Je l` moguce ovo sto sam u naslovu napisao?

Upravo sam `obrnuo` Call of Duty Modern Warfare 2 i juche instalirao Battlefield BC2 u nadi da ce me ta igra, kao i svaki put do sada, oduseviti, ali prvi utisak je krajnje razocaravajuci.

U odnosu na CoD MW2, Battlefield BC2 izgleda kao da je izasao pre 4 godine, pocev od tekstura, poligona, ma svega onoga sto igru cini lepom.... plus mene nesto zeza i zvuk (mozda je do leka) pa se desni zvucnik gotovo i ne cuje. Jednostavno, battlefield je uvek lepo izgledao. Da se tako najprostije izrazim. Ovako, sve postavim na high i to je opet ruzno, plus AA ne moze vise od 1x???!!!

Ok, znam da je radjena pre svega za singleplayer, ali je takodje njesra i to sto je nemoguce kreirati multiplayer u offline modu ( do sada je to moglo u svakom battlefieldu, sto mi je jako bilo bitno zbog vezbanja upravljanja avionom, helikopterom, i ostalim vozilima). Jednostavno, to vise nije onaj battlefield, koji mi je bio jedna od omiljenih igara. Uostalom, jedna od retkih koje sam imao u originalu i nisam zalio para da je kupim zbog online multiplayer mode-a.

Dakle, da li i vama ova igra izgleda lose i nekako jeftino, ili nesto nije u redu sa ovom mojom verzijom igre?

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 23.05.2010. 10:43 #216177

broj poruka: 8138
Ne valja nesto kod tebe. Igra ima 5 puta bolju grafiku od bilo kog CoD, cak i ima bolju grafiku od Crysisa. Grafika je vrh vrhova! Jesi li siguran da si stavio sve kako treba u podesavanjima za grafiku? Bez ljutnje, ali mozda si nesto izostavio, pogledaj malo bolje. Sto se AA i AF tice, ja sam to stavljao do kraja, sad se ne secam tacno doklje je mogao da ide, ali cini mi se da sam mogao 16x AA i 16x AF. Ako imas ATI, onda mozes mislim najvise 8x AA.

Inace, sama igra ima sitnih bagova u gameplay-u, ali ovakav slican bug kao tvoj jos nisam cuo.

Koju grafiku imas? Jesu instaliran poslednji drajveri? Jel si ostavio da se igra update-uje kad je pokrenes?

The Way It`s Meant To Be Played

CyberConn Re: Battlefield Bad Company 2 uzasno izgleda... 23.05.2010. 10:53 #216182

broj poruka: 205
nesto ne valja kod tebe,igra ima brutalno dobru grafiku,gameplay,ma sve!!!

MIND CONTROL

:: ... Je l` moguce ovo sto sam u naslovu napisao
::
:: Upravo sam `obrnuo` Call of Duty Modern Warfare 2 i juche instalirao Battlefield BC2 u nadi da ce me ta igra, kao i svaki put do sada, oduseviti, ali prvi utisak je krajnje razocaravajuci
:: U odnosu na CoD MW2, Battlefield BC2 izgleda kao da je izasao pre 4 godine, pocev od tekstura, poligona, ma svega onoga sto igru cini lepom.... plus mene nesto zeza i zvuk (mozda je do leka) pa se desni zvucnik gotovo i ne cuje. Jednostavno, battlefield je uvek lepo izgledao. Da se tako najprostije izrazim. Ovako, sve postavim na high i to je opet ruzno, plus AA ne moze vise od 1x???!!
:: Ok, znam da je radjena pre svega za singleplayer, ali je takodje njesra i to sto je nemoguce kreirati multiplayer u offline modu ( do sada je to moglo u svakom battlefieldu, sto mi je jako bilo bitno zbog vezbanja upravljanja avionom, helikopterom, i ostalim vozilima). Jednostavno, to vise nije onaj battlefield, koji mi je bio jedna od omiljenih igara. Uostalom, jedna od retkih koje sam imao u originalu i nisam zalio para da je kupim zbog online multiplayer mode-a
:: Dakle, da li i vama ova igra izgleda lose i nekako jeftino, ili nesto nije u redu sa ovom mojom verzijom igre
:: Tell the Spartans, stranger passing by
:: that here obedient to their laws we li
:: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
phoboskv ... 23.05.2010. 11:02 #216187

Jbg, pretpostavio sam da je tako. Verovatno je nesto do ove verzije koju sam `skinuo`.

Nista, sad cu ovo lepo da deinstaliram i da skinem neku novu.

alexapi32 Re. 23.05.2010. 11:11 #216197

broj poruka: 158
Mogao si da nam postavis i SS iz igre, da vidimo kako to kod tebe tacno izgleda.
MSi K9N-NEO-F v2```AMD Athlon 64 X2 3800+ @2,4Ghz```ATI Radeon HD 2600XT 256Mb GDDR4 128Bit```2x1GB TakeMS 800Mhz```CGen e-6099 400W```Acer X223W-Q```A4Tech XL-740K Oscar```HDD 500GB+160GB

gile23 ... 23.05.2010. 11:14 #216198

broj poruka: 9121
Ja veci krs od igre nisam video ! MW2 je jedno 50 puta minimum bolja igra.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: ... 23.05.2010. 11:17 #216201

Krs? Sta je onda tebi dobro? CoD je postao dosadan, svaki deo jedna te ista fora. Nadji, ubij ga, trci, vrati se... Meni je Bad Company 2 bolja igra od Modern Warfare 2. Bolja grafika, bolja prica...

:: Ja veci krs od igre nisam video ! MW2 je jedno 50 puta minimum bolja igra
:: Pozdrav!
djokosrb potpuno se slazem sa eseses-om 23.05.2010. 11:37 #216211

broj poruka: 6875
igro sam neshto malo kod druga,obrnucu je kad stigne novi komp

grafika je bolja nego u codu-u ,osetno

a malo mi je zanimljivije ,kad mogu da udjem u tenk
ulicne borbe iz cod-a polako dosadjuju

e sad cod world at war po pitanju, multyplayera najaci,zbog nazi zombies moda,a ja licno vise volim drugi svetski rat od sadasnjice

raic re 23.05.2010. 12:03 #216215

broj poruka: 9006
Ma mw2 je totalno govance u poređenju sa bad company2, deluje malo uglancanije to jeste, ali ostalo ubi bože, o multiplayeru neću ni da trošim reči, neuporedivo.

A i slažem se za cod5, najbolji multi od svih cod-ova, dosta izbalansiraniji nego mw1, šteta što nije tako popularan zbog negativnog hype-a, igram ga otkad je izašao.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

djokosrb raic 23.05.2010. 12:24 #216220

igras ga na originalu ili >?

phoboskv hmmm 23.05.2010. 12:37 #216222

Google-ao sam malo i videh da i drugi sa XP-om i DX9 imaju problem sa AA... ne moze preko 1x

TheBear Re: Re: 23.05.2010. 12:42 #216224

broj poruka: 6502
Nema bolju od Crysis-a naravno.... Od CoD kako kome, i MW2 ima odlicnu grafiku i optimizovan engine samo je malo drugacija igra od BC2, ali BC2 ne izgleda nesto previse dobro.

To sto nema AA je zato sto igra u DX9, u DX10 i DX11 ima AA...

@phoboskv

Sumnjam da je do verzije, verovatno tebi ne odgovara takva grafika jbg....

@ Raic, CoD 5 ima najjaci multi, ja igram na TIger Blanks serveru ponekad hardcore bez glupih tenkova i bazuka....

Evo ti jedan skor od pre par dana, na jednoj od omiljenih mi mapa :) Imas dole u server koji je...
http://ultraphoto.org/images/eshfafw1x0h7hhh0wmc.jpg
Ovo sam ja tek poceo ostali su svi preko max. level-a skoro....

:: Ne valja nesto kod tebe. Igra ima 5 puta bolju grafiku od bilo kog CoD, cak i ima bolju grafiku od Crysisa. Grafika je vrh vrhova! Jesi li siguran da si stavio sve kako treba u podesavanjima za grafiku? Bez ljutnje, ali mozda si nesto izostavio, pogledaj malo bolje. Sto se AA i AF tice, ja sam to stavljao do kraja, sad se ne secam tacno doklje je mogao da ide, ali cini mi se da sam mogao 16x AA i 16x AF. Ako imas ATI, onda mozes mislim najvise 8x AA
:: Inace, sama igra ima sitnih bagova u gameplay-u, ali ovakav slican bug kao tvoj jos nisam cuo
:: Koju grafiku imas? Jesu instaliran poslednji drajveri? Jel si ostavio da se igra update-uje kad je pokrenes
:: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 ... 23.05.2010. 13:03 #216232

broj poruka: 9121
Battlefield 2 je mnogo dosadna igra, znas sta znaci rec mnogo, oruzja su sva ista ne postoji u semi da naletis na neko custom made oruzje kao u Crysis-u da customizujes oruzje, u MW2 barem ima mnogo veci izbor oruzja. A prica u igri nije lose odradjena, ali zato igru sa manje oruzja video nisam ! Grafika nista narocito. MW2 je 10 puta bolja igra, Battlefield sam presao dok sam cekao Starcraft 2 beta key pa po fazonu da se ne smorim, a ustvari vise sam se smorio nego da sam gledao u 2 tacke na zidu :).

Pozdrav!
loce battlefield serijal 23.05.2010. 13:47 #216245

broj poruka: 400
je prvenstveno namenjen za multiplayer. singleplayer je tu cisto da se nadje

nikolape80 Re: Re: ... 23.05.2010. 13:51 #216246

broj poruka: 453
Igram vec dugo COD, sve delove, ali brate MW je sablon tezak. Igra je previse linearna postala..

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Rareon HD4890 Vapor

:: Krs? Sta je onda tebi dobro? CoD je postao dosadan, svaki deo jedna te ista fora. Nadji, ubij ga, trci, vrati se... Meni je Bad Company 2 bolja igra od Modern Warfare 2. Bolja grafika, bolja prica..
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ja veci krs od igre nisam video ! MW2 je jedno 50 puta minimum bolja igra
:: ::
:: :: Pozdrav!
-ShonE- re 23.05.2010. 13:51 #216247

broj poruka: 3529
Igra nema bolju grafiku od Crysis-a, ko je igrao Crysis na full setovanjima znace sta pricam. Moze po grafici da se poredi sa MW2, maltene identicna grafika, razliciti engine i sam gameplay, generalno pravo osvezenje posle COD-a, napokon igra koje moze da joj parira a da ima slicnu tematiku.

Sve u svemu, individualno je dosta, pa tako neko prica kako je ova ili ona igra krs, poenta je da je grafika OK a tebi definitivno nesto nije u redu sa tvojom verzijom, kompom, ili sta vec....
SkyFire ... 23.05.2010. 14:30 #216259

broj poruka: 18472
BBC2 izgleda fenomenalno..Postoji razlika u grafickom prikazu ako se igra pod XP-om tada koristi DX9 i malo je losiji graficki prikaz u tim detaljima..Pod DX10 igra je brutalno dobra graficki..Znaci od svakog detalja (jos nisam sreo igru a da je ovoliko bacen akcenat na detalje) do fizike (bukvalno sve moze da se unisti,explodira,kao i fizika vezana za ambijent i prirodu) ..Nema bolju grafiku od Crysis-a u smislu vizuelnog prikaza ali ima realniju.Crysis se oslanja na vestacki docaranu sredinu,silikonskom grafikom je docaran vizuelni prikaz.U BBC2 imas sasvim drugaciji dozivlja i osecaj dok igras i to je glavna car te igre..
Poredite MW2 sa BBC2..Nebih rekao..U nekim delovima MW2 zaista ima impresivnu grafiku kao sto su recimo modeli vojnika,oruzje i sl..Ali kada je u pitanju voda,more,sneg texture su uzasno fejkovane i vidno se primecuje losa grafika..UMW2 nema nigde fizike,sve je staticki,a i sama igra je linerana mada je sve u svemu ok i ja sam zadovoljan ali u poredjenju sa BBC2 je manje kvalitetna u krajnjem rezultatu.

Kod tebe phoboskv definitivno nesto nije u redu..Cak ne verujem da je ni do verzije igre..To jos nisam cuo da se graficki prikaz menja kao ni do leka..Mozda su ti neka setovanja u samoj igri shebana..Koja je nativna rezolucija monitora?Detalji u igri????

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

Scyter Re: re 23.05.2010. 14:34 #216261

Igrao sam Crysis na Very High, 16x AA, 1680x1050, znači sve do kraja u fullu, grafika je boles`! Imao sam oko 10 FPS, ali nije bila poenta koliko imam FPS-a, već koliko je grafika dobra. Blenuo sam u monitor 10 min. Bad Company 2 ima fantastičnu grafiku, dobro, možda malčice lošiju od Crysisa, ali je daleko optimizovanija igra. Sve u fullu sam stavljao i imao sam oko 50-60 FPS.

:: Igra nema bolju grafiku od Crysis-a, ko je igrao Crysis na full setovanjima znace sta pricam. Moze po grafici da se poredi sa MW2, maltene identicna grafika, razliciti engine i sam gameplay, generalno pravo osvezenje posle COD-a, napokon igra koje moze da joj parira a da ima slicnu tematiku
:: Sve u svemu, individualno je dosta, pa tako neko prica kako je ova ili ona igra krs, poenta je da je grafika OK a tebi definitivno nesto nije u redu sa tvojom verzijom, kompom, ili sta vec....
raic re 23.05.2010. 14:37 #216266

->djoko ne igram više, igrao sam ranije s originalom od ortaka

->medo svratim nekad na tigres blancs, valjda na server 3 ili 4 nemam pojma, uglavnom odem na nrns, malo je lošiji ping al obično nema čitera i zabranjen je martyr, gl i bunnyhopping. nick mi je isto raic

2m4Y re: 23.05.2010. 14:50 #216274

broj poruka: 2352
...koliko znam, igru vredi igrati samo pod DX11, ali ima dosta propusta... ja sam ipak CoD-ovac...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

SkyFire ... 23.05.2010. 14:53 #216275

broj poruka: 18472
Evo jos jedan lik ima slican problem :

http://www.youtube.com/watch?v=680R9umzrOk&feature=youtube_gdata

P.S.Razlike izmedju DX11 i DX10 nema nikakve,samo u nekim senkama,u BBC2 nema teselacije!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

raic Re: re: 23.05.2010. 15:00 #216279

I ja sam... CoD je džabe. BF se plaća

:: ...koliko znam, igru vredi igrati samo pod DX11, ali ima dosta propusta... ja sam ipak CoD-ovac..
djokosrb raic 23.05.2010. 15:03 #216281

tako je ,glavna stvar!
nego vidi mail

phoboskv Re: ... 23.05.2010. 16:31 #216309

Pa bem li ga. Mozda sam ja malo preterao, jer mi nekako MW2 radi bolje i lepsi je. Subjektivni osecaj je takav. Verovatno zbog DX9, jer kao sto kazete, igra daleko lepse izgleda sa DX10.

Mada, sto duze igram BC2 sve mi je lepsi

Nego, cini mi se da je suvise lako. Bas ih lako ubijam, maltene za svakog mi je dovoljan po 1 metak, sto nije bio slucaj sa dosadasnjim `battlefield-ima`, pa cak ni sa MW2.

:: BBC2 izgleda fenomenalno..Postoji razlika u grafickom prikazu ako se igra pod XP-om tada koristi DX9 i malo je losiji graficki prikaz u tim detaljima..Pod DX10 igra je brutalno dobra graficki..Znaci od svakog detalja (jos nisam sreo igru a da je ovoliko bacen akcenat na detalje) do fizike (bukvalno sve moze da se unisti,explodira,kao i fizika vezana za ambijent i prirodu) ..Nema bolju grafiku od Crysis-a u smislu vizuelnog prikaza ali ima realniju.Crysis se oslanja na vestacki docaranu sredinu,silikonskom grafikom je docaran vizuelni prikaz.U BBC2 imas sasvim drugaciji dozivlja i osecaj dok igras i to je glavna car te igre.
:: Poredite MW2 sa BBC2..Nebih rekao..U nekim delovima MW2 zaista ima impresivnu grafiku kao sto su recimo modeli vojnika,oruzje i sl..Ali kada je u pitanju voda,more,sneg texture su uzasno fejkovane i vidno se primecuje losa grafika..UMW2 nema nigde fizike,sve je staticki,a i sama igra je linerana mada je sve u svemu ok i ja sam zadovoljan ali u poredjenju sa BBC2 je manje kvalitetna u krajnjem rezultatu
:: Kod tebe phoboskv definitivno nesto nije u redu..Cak ne verujem da je ni do verzije igre..To jos nisam cuo da se graficki prikaz menja kao ni do leka..Mozda su ti neka setovanja u samoj igri shebana..Koja je nativna rezolucija monitora?Detalji u igri???
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
dex022 Bad Company 2 je ludilo naspram mw2 23.05.2010. 18:54 #216332

broj poruka: 36
MW2 je meni SMESAN u odnosu na Bad Company 2!Bio pre par nedelja na Steam-u free vikend MW2 i ja rekoh ajde da ga skinem da probam.Prvi utisak mi je bio da igra izgleda kao nabudzeni CS source,toliko mi je odvratno izgledala,fuj.Cak mi se cini da je COD5 WW2 bolji graficki od MW2,bar ja imam takav utisak.Napomene radi,igram pod vistom64 i dx11.Ne znam kako izgleda ni jedna od igara u dx9 i xp-u.Ali BC2 jednostavno razvaljuje MW2 u svakom segmentu,da ne pricam da se meni licno ne svidja taj quake prebrzi sistem koji je u svim COD igrama i jos sve to na minijaturnim mapama.

phoboskv Bad Company 2 kicks ass... 31.05.2010. 04:42 #218309

Upravo sam obrnuo i povlacim svaku negativnu rec koju sam izrekao o ovoj igri.

Igra je definitivno bolja od Modern Warfare-a 2. Odusevljen sam.

Igra se zavrsava kad se spustimo padobranom u Texas (prethodno smo razneli Antonov) i kad onaj, valjda general, kaze da Rusi napadaju preko Aljaske.... je l` ima neki expansion, nastavak, sta vec ili je to kraj za sada?

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs