uclanio sam se na steam zbog besplatne igre portal, posle loginovanja isao na get game now, i sada mi stoji u Home/Account/Recent Steam Store Transactions `Portal - Complimentary (Opt In): Purchased for this account`. pretpostavljam da je to to, kupio sam igru? treba li jos nesto da uradim?
a sad ono bitno... portal je besplatan do 24.maja, a meni se trenutno ne downloaduje 5gb. na nekom sajtu sam procitao da kad se uclanim i `kupim` igru, ona ostaje meni na raspolaganju da je skinem/instaliram koliko puta hocu i kada hocu. jel to tacno, il da stavim portal da se skida dok je jos besplatan?
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.