da na zalost nema read dead redemption za pc, onaj na ign se odusevio, sve neke 9.5 i 10 ocene dobila, kaze najbolja takva igra koja je izasla do sada :))
Nego izlazi i blur(voznja) pa cemo videti i to kakvo je......
:: oko 7GB ja cu je skinutio pa sutra probati.. :: Al ne ocekujem nista specijalno... :: :: Konzolasima su izasli Alan Wake i Read Dead Redemption dve ekstra igre, a za PC nista . :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
Eh, čim je `blur` znači nešto tipa 300kmh u krivinu bet frke...a n2o prži...nego da ne otvaram novu temu, jel ima neka novija sim letenja od FS X? `Vozi` mi se nečto takvo, a X mi se čini mator....ili da pičim x? Fiat iustitia, et pereat mundus
:: da na zalost nema read dead redemption za pc, onaj na ign se odusevio, sve neke 9.5 i 10 ocene dobila, kaze najbolja takva igra koja je izasla do sada :) :: :: Nego izlazi i blur(voznja) pa cemo videti i to kakvo je...... :: :: :: :: oko 7GB ja cu je skinutio pa sutra probati.. :: :: Al ne ocekujem nista specijalno... :: :: :: :: Konzolasima su izasli Alan Wake i Read Dead Redemption dve ekstra igre, a za PC nista . :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: ::
bate ovi linkovi na filefactory nema svih partova, wtf?? fale 10 11 12, ajde ako imas spisak svih postavi ovde, ili mi postavi stranu na koju ima svi partovi da kopiram. Hvala
:: :: bate ovi linkovi na filefactory nema svih partova, wtf?? fale 10 11 12, ajde ako imas spisak svih postavi ovde, ili mi postavi stranu na koju ima svi partovi da kopiram. Hval :: ::
Za Alan-a mi je bas krivo, koliko vec dugo se ceka ta igra i opet je odloze... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
:: :: I ja sam popzdeo, kad sam postavio svi su bili tu, uradim refreš i vidim sa ih nekoliko fali :: Odavde sad skidam.... :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=5562511&highlight :: :: :: :: :: bate ovi linkovi na filefactory nema svih partova, wtf?? fale 10 11 12, ajde ako imas spisak svih postavi ovde, ili mi postavi stranu na koju ima svi partovi da kopiram. Hval :: :: :: ::
:: fala bata bane :) :: :: :: :: :: :: I ja sam popzdeo, kad sam postavio svi su bili tu, uradim refreš i vidim sa ih nekoliko fali :: :: Odavde sad skidam.... :: :: :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=5562511&highlight :: :: :: :: :: :: :: :: bate ovi linkovi na filefactory nema svih partova, wtf?? fale 10 11 12, ajde ako imas spisak svih postavi ovde, ili mi postavi stranu na koju ima svi partovi da kopiram. Hval :: :: :: :: :: ::
i za komp neku srednju graficku koja bi sluzila za multiplayer, a sve single odigrati na xbox-u, uvek izlaze prvo za xbox i ima vise ekskluziva, PC vise i nema kskluziva sve je multiplatform.....
Re: Najbolje je ipak za igre uzeti xbox za 200 evra
20.05.2010. 10:21
status: user broj poruka: 3529
To jest, ali samo za one koji su zagrizeni gamer-i, ali opet....ima nesto vise u pc-u, jednostavno nekakva pomahnitalost za pracenjem novog egzoticnog hardware-a, to je kao droga, jednostavno kao auto, uvek ima nesto za ulaganje. Ovako za Xbox nema potrebe za nekim ulaganjem i jeste stvarno 1000 puta isplativije, ali ipak sumnjam da moze da ima lepsi feeling od recimo igranja COD-a, Crysis-a i sl. na tastaturi, ipak je to na yojpad-u, jedino voznje.... Hm! Dajemo samo za grafiku pare koliko kosta jedan Xbox, mogu samo da zamislim koliko bi tek dodatne opreme za njega moglo da se uzme na godisnjem nivou, koliko se ulaze za jedan bolji PC.
Ode ova tema u off
:: i za komp neku srednju graficku koja bi sluzila za multiplayer, a sve single odigrati na xbox-u, uvek izlaze prvo za xbox i ima vise ekskluziva, PC vise i nema kskluziva sve je multiplatform.... :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
Re: Re: Najbolje je ipak za igre uzeti xbox za 200 evra
20.05.2010. 10:33
status: user broj poruka: 6502
Za to kazem jedna osrednja graficka tipa Ati 5770 na primer dovoljna je za multiplayer na PC-u... A uz to uzmes Xbox flesovan da igras single igre jer nema seckanja, nema instalacije, ubacis i igras, sad sve igre prilagodjavaju kontroleru tako da ni to nije problem....
Ja da nisam ulozio toliko u komp uzeo bih to ali sam se zajebao, ida ne pricam sto za konzolu skoro svaka igra izadje pre nego za PC, to je vec dugo vremena tako....
:: To jest, ali samo za one koji su zagrizeni gamer-i, ali opet....ima nesto vise u pc-u, jednostavno nekakva pomahnitalost za pracenjem novog egzoticnog hardware-a, to je kao droga, jednostavno kao auto, uvek ima nesto za ulaganje :: Ovako za Xbox nema potrebe za nekim ulaganjem i jeste stvarno 1000 puta isplativije, ali ipak sumnjam da moze da ima lepsi feeling od recimo igranja COD-a, Crysis-a i sl. na tastaturi, ipak je to na yojpad-u, jedino voznje... :: Hm! Dajemo samo za grafiku pare koliko kosta jedan Xbox, mogu samo da zamislim koliko bi tek dodatne opreme za njega moglo da se uzme na godisnjem nivou, koliko se ulaze za jedan bolji PC. :: :: Ode ova tema u of :: :: :: :: i za komp neku srednju graficku koja bi sluzila za multiplayer, a sve single odigrati na xbox-u, uvek izlaze prvo za xbox i ima vise ekskluziva, PC vise i nema kskluziva sve je multiplatform.... :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Najbolje je ipak za igre uzeti xbox za 200 evra
20.05.2010. 10:41
status: user broj poruka: 3529
Sve je to jako subjektivno, mislim to, ko kako voli da se igram na joy-u ili sa misem i tastaturom.
Sad lepo treba postaviti novu temu tipa Xbox vs Playstation vs PC, pa videti sta ima da kazu oni koji imaju i jedno i drugo. Heh!
:: Za to kazem jedna osrednja graficka tipa Ati 5770 na primer dovoljna je za multiplayer na PC-u... A uz to uzmes Xbox flesovan da igras single igre jer nema seckanja, nema instalacije, ubacis i igras, sad sve igre prilagodjavaju kontroleru tako da ni to nije problem... :: :: Ja da nisam ulozio toliko u komp uzeo bih to ali sam se zajebao, ida ne pricam sto za konzolu skoro svaka igra izadje pre nego za PC, to je vec dugo vremena tako... :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: To jest, ali samo za one koji su zagrizeni gamer-i, ali opet....ima nesto vise u pc-u, jednostavno nekakva pomahnitalost za pracenjem novog egzoticnog hardware-a, to je kao droga, jednostavno kao auto, uvek ima nesto za ulaganje :: :: Ovako za Xbox nema potrebe za nekim ulaganjem i jeste stvarno 1000 puta isplativije, ali ipak sumnjam da moze da ima lepsi feeling od recimo igranja COD-a, Crysis-a i sl. na tastaturi, ipak je to na yojpad-u, jedino voznje... :: :: Hm! Dajemo samo za grafiku pare koliko kosta jedan Xbox, mogu samo da zamislim koliko bi tek dodatne opreme za njega moglo da se uzme na godisnjem nivou, koliko se ulaze za jedan bolji PC. :: :: :: :: Ode ova tema u of :: :: :: :: :: :: :: i za komp neku srednju graficku koja bi sluzila za multiplayer, a sve single odigrati na xbox-u, uvek izlaze prvo za xbox i ima vise ekskluziva, PC vise i nema kskluziva sve je multiplatform.... :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: :: Vantage Score OC930/1240: :: :: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Danas skinuh ovu igru i reko aj da je probam malo pa evo nekih utisaka za one koji je nisu igrali:
Igra je sto se vizuelnih i zvucnih efekata tice extra, sama grafika i raskosnost boja su broj 1 u igri. Gameplay je takodje skroz OK, primecuje se da je konzolaska igra, totalna arkada, onako, za razbribrigu, dakle nema ni s od bilo kakve simulacije. Adrenalin je na nivou. .) Sve u svemu zacin C! Jedina prava mana je sto nema ama bas nikakvu podrsku za FeedBack, tako da zaboravite na uzitak igranja sa volanom, joypad je ovde keva.
Ima da je igram non stop ko burnout paradise, i onda cu je obrisem kad mi dosadi, hehe, ali vazno da ima osecaj za filing igra dok se vozi i ne treba mi nista vise :))
:: Danas skinuh ovu igru i reko aj da je probam malo pa evo nekih utisaka za one koji je nisu igrali :: :: Igra je sto se vizuelnih i zvucnih efekata tice extra, sama grafika i raskosnost boja su broj 1 u igri. Gameplay je takodje skroz OK, primecuje se da je konzolaska igra, totalna arkada, onako, za razbribrigu, dakle nema ni s od bilo kakve simulacije. Adrenalin je na nivou. . :: Sve u svemu zacin C :: Jedina prava mana je sto nema ama bas nikakvu podrsku za FeedBack, tako da zaboravite na uzitak igranja sa volanom, joypad je ovde keva.
Probao sam igru, stvarno je vrh! Grafika i zvuk su me oduševili. Efekti su takođe extra! Igram je u 1680x1050 rezoluciji, Very High, upaljen VSYNC. Karta je GTX 275. Čudi me da non-stop imam 30 FPS, ne pomera sa ni gore ni dole, zakucan je na 30. Jel i kod vas tako?
ubijanje vremena, zabavna je za opustanje, ne treba mozak za ovu igru... Grafika je ok, voznja prelaka i arkada, nema nikakve realnosti, ali igra je i pravljena da zabavi tako da joj ne zameram...
@eseses kod svih je zakucan na 30 sa ili bez vsync uvek je 30...
Vožnja je stvarno prelaka, ali je za opuštanje jako dobra, što mi se sviđa.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ubijanje vremena, zabavna je za opustanje, ne treba mozak za ovu igru.. :: Grafika je ok, voznja prelaka i arkada, nema nikakve realnosti, ali igra je i pravljena da zabavi tako da joj ne zameram.. :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: ::
Nije ispunila moja očekivanja, grafika nije loša, ali je prešarena i prekontrastna. Paradise je kompletnija igra. Ovo je baš kao što kažete, odmor za vijuge.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.