...ako koga zanima, sad je potpuno igriv na `legalnim` serverima, ...necu vam reci gde, osim da potrazite cika `alterIWnet`-a
...pozeljno je da budete fer, jer je extra community i raste ko pleva...
Pozz...
Pozz...
:: ...ako koga zanima, sad je potpuno igriv na `legalnim` serverima, ...necu vam reci gde, osim da potrazite cika `alterIWnet`- :: :: ...pozeljno je da budete fer, jer je extra community i raste ko pleva.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750TX
...iskreno, imam toliko mailova, da i ne stizem sve da vidim, a i ne secam se pojedinih xD
Aj da resimo to ovde, sta ti nije jasno oko MW2 servera... Poslacu ti jedan fajl i bice ti mnogo jasnije, ali je problem, ako to koristis, ne mozes igrati na alterIWnet serverima...
Proveri mail...
Pozz...
Kazite mi kako da odigram private match sa nekim, da hostujem svoju mapu i neki drug da se pridruzi da igramo?? Nzm kako da se vidimo, jer kad hostujem nzm kako neko da se pridruzi na mapi!? Kako se dodaju u grupi gde sam ja!? jer se treba ukuca u alteriwnet konzoli, ili kako, stvarno mi je nejasno, ako neko zna neka napise molicu??
Mislim da ne moraš da se cimaš, samo ideš iz igre na `host private game` a tvoji ortaci onda u konzoli kucaju `connect 89.216.161.108`, samo stave tvoju ip adresu.
:: Mislim da ne moraš da se cimaš, samo ideš iz igre na `host private game` a tvoji ortaci onda u konzoli kucaju `connect 89.216.161.108`, samo stave tvoju ip adresu :: :: Ili koristiš ovaj HotkeyTool da ne mora da se kuca :: http://gameserver.n4cer.de/?leech= :: :: Startuješ progra :: pa odmah ideš na saveoptions/start game, ne diraš ništ :: :: A tvoji ortaci idu na tools ta :: pa kucaju tvoj ip u polje Hostname/I :: saveoptions/start gam :: i unutar igre stisnu Alt+A da se konektuju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.